Toukokuussa suksitaan Helvettiin – kauhupeli Agony päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Toukokuussa suksitaan Helvettiin – kauhupeli Agony päivättiin

20.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Kauhuseikkailu Agony on saanut uuden julkaisupäivän. Aiemmin jo maaliskuulle odotettua peliä saadaan odottaa vielä hieman reilu kuukausi, sillä Helvetin portit ovat aukeamassa nyt 29. toukokuuta sekä PlayStation 4:llä, Xbox Onella että pc:llä.

Peli oli hiljattain otsikoissa sen sisällön jouduttua hienosäädön kohteeksi. Ainakin Amerikassa Agonylle rapsahtamassa nimittäin harvinainen Adults Only -luokitus, mikä olisi ollut este sen konsolijulkaisulle. Tarkkaan tiedossa ei ole, mitä pelissä on muutettu, mutta sen pitäisi olla silti rankempi kuin mitä Agonysta tähän mennessä näytetyssä materiaalissa on tuotu esiin. Pc:llä pelin on tarkoitus saada vielä myös muutokset poistava vapaaehtoinen päivitys.

Julkaisussaan Agony on tarjoamassa sekä Helvetissä tapahtuvasta pakomatkasta kertovan tarinan että myös oman haastetilansa. Jälkimmäiseksi mainitussa tilassa peli luo pelaajilleen satunnaisia kenttiä, joissa omia selviytymiskykyjään voi koetella periaatteessa loputtomasti.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tätä on odotettu.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Käytännössä kaksi syytä miksi olisi saanut noin kovan luokituksen. Joko seksi tai erektiossa oleva penis.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus Kukko

Käytännössä kaksi syytä miksi olisi saanut noin kovan luokituksen. Joko seksi tai erektiossa oleva penis.

Kyyninen spekulaatio ois että tossa on niin ilmiselvät Giger vaikutteet, että siinä on joku limanen juovikas ksenomorffifallos penetroinu jotain ja meitä pitää varjella siltä.

Nostoja