Treyarchin Call of Duty -veteraanit perustivat uuden pelistudion – ensipeli yhteistyössä Sonyn kanssa PlayStationille / Uutiset / pelaaja.fi

Treyarchin Call of Duty -veteraanit perustivat uuden pelistudion – ensipeli yhteistyössä Sonyn kanssa PlayStationille

11.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Treyarchin Call of Duty -veteraanit perustivat uuden pelistudion – ensipeli yhteistyössä Sonyn kanssa PlayStationille

Uusi pelistudio Deviation Games on saanut alkunsa Treyarchin entisten Call of Duty -veteraanien toimesta. Hiljattain Treyarchin taakseen jättäneet Dave Anthony ja Jason Blundell ilmoittivat studion ensipelin olevan alkumetreillään, ja sitä työstetään Sony Interactive Entertainmentin tukemana PlayStationille.

Blundell on tullut tunnetuksi ennen kaikkea Call of Dutyn zombitilan ohjaamisesta, minkä lisäksi Anthony on toiminut useissa johtorooleissa Call of Duty: Black Ops -sarjan peleissä. Deviation Games ei ole toistaiseksi kertonut tarkempia yksityiskohtia uutuuspelistään, mutta sen kehitystyö on jo aloitettu. Summer Game Fest -avauslähetyksessä kaksikko kuitenkin kertoi, että studio tavoittelee peleissään ennen kaikkea luovuutta.

Deviation Games on vain yksi Sonyn viime aikoina tukemista uusista pelistudioista. Maaliskuussa Sony ilmoitti rahoittavansa myös Assassin's Creed- ja Star Wars -veteraani Jade Raymondin uutta Haven Studiosia ja tämän toistaiseksi julkistamatonta ensipeliä.

Lähde: PlayStation.blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja