Trine 3 ottaa varaslähdön: uusi kotimainen fantasiaseikkailu Steamiin jo ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Trine 3 ottaa varaslähdön: uusi kotimainen fantasiaseikkailu Steamiin jo ensi viikolla

16.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Kotimainen pulmaseikkailupeli Trine 3 saadaan pelaajien käsiin nopeammin kuin moni on saattanut odottaa. Peliä työstävä helsinkiläisstudio Frozenbyte on ilmoittanut, että uutukaisen vielä kehityksessä oleva pc-versio tuupataan Steamin Early Access -osastolle huhtikuun 21. päivä.

Uusin Trine-peli ei ole aivan tavanomainen seikkailukokemus verrattuna edellisiin sarjan osiin. Vanhat tutut sankarit tekevät kyllä uudessakin pelissä jälleen paluun, mutta uutuutena Trine 3 esittelee sarjaan nyt kolmiulotteisen kenttärakenteen. Näin ollen pulmia ratkottessa kentät eivät etene perinteisesti enää vain vasemmalta oikealle, vaan kerrankin myös niiden syvyyssuunnalla on merkitystä.

Trine 3 ei ole ensimmäinen Frozenbyten nimen alla julkaistu early access -peli. Aiemmin maaliskuussa studio auttoi myös joensuunlaista Polar Bunny -studiota tuomaan Steamiin Parcel-pulmapelin, jonka kehitys on myöskin vielä vaiheessa.

Lähde: Frozenbyte (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän myllylyly kuva
myllylyly

Onkohan konsoli -versiosta mitään aikatietoja?

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Ohoh, no taitaapa tulla sitten ylimääräinen hankinta ensi viikoksi.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä myllylyly

Onkohan konsoli -versiosta mitään aikatietoja?

Mitään konsoliversioita ei ole varsinaisesti vielä "vahvistettu", joten ei. Sellaisia on todennäköisesti kuitenkin vielä tulossa.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

KF2 ja tämä samana päivänä early accesiin? Oh noes...hei, hei rahat.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Mr.Monttu

KF2 ja tämä samana päivänä early accesiin? Oh noes...hei, hei rahat.

KF2 on iha ok. Mutta liian vähän uudistusta 1 osasta (paitsi grafiikat)

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Hieno nähdä että Early Access ja Kickstarter -pelit porskuttavat. Mielenkiintoiselta näyttää 2.5D käyttö. Toivottavasti hyödynnetään hyvin.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob
Lainaus käyttäjältä edqe

Hieno nähdä että Early Access ja Kickstarter -pelit porskuttavat. Mielenkiintoiselta näyttää 2.5D käyttö. Toivottavasti hyödynnetään hyvin.

Itse pysyn kaukana Early Access periaatteesta (EA mikä EA, huono se on silti ;)) koska siinä mielestäni opetetaan kehittäjiä huonoille tavoille. Toki Frozenbyte on tähän mennessä käyttäynyt erittäin asiallisesti (pelien laatu, suhde pelaajiin, jne).