Trine 4: The Nightmare Prince vahvistui virallisesti Suomesta käsin / Uutiset / pelaaja.fi

Trine 4: The Nightmare Prince vahvistui virallisesti Suomesta käsin

24.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Helsinkiläiskehittäjä Frozenbyte on vahvistanut virallisesti Trine 4:n olevan työn alla. Tarkalleen ottaen Trine 4: The Nightmare Princena tunnettu peli on matkalla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle ensi vuonna Modus Gamesin julkaisemana.

Julkistus on ollut vielä hyvin varovainen, sillä minkäänlaista pelikuvaa tai pelillisiä yksityiskohtia Trinen nelososasta ei ole haluttu paljastaa. Toistaiseksi Frozenbyte on lähinnä luvannut, että tulossa on tähän asti paras Trine-peli, jonka kehityksessä on kuunneltu fanipalautettu ja lähdetty myös ylittämään pelaajien odotuksia.

Tiedossa ei toistaiseksi siis esimerkiksi ole, onko tulossa miten paljon kolmiulotteisuuteen luottava seikkailu. Sarjan kaksi ensimmäistä pelit olivat sivulta kuvattuja pulmaloikintoja, kun kolmannessa mukaan otettiin vielä syvyyssuunta.

Täysin yllätysshokkina Trine 4:n paljastus ei ole tullut. Tieto pelistä vuoti itse asiassa julki jo aiemmin kuun alussa Euroopan koulutuksen, audiovisuaalialan ja kulttuurin toimeenpanoviraston toimesta. Pelin syntyä kun on osin tuettu sen toimesta.

Lähde: Trine 4 (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Kaikki peukut pystyssä. 👍

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Tulipa puun takaa. Luulin että sarja oli lopullisesti kuopattu, kun kolmosta tehdessä loppui rahat ja se floppasi. Kyllä tästä voi vielä hyvä tulla.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Olen aina ollut Trine-sarjan suuri ystävä ja tykkäsin myös siitä paljon haukutusta kolmosesta. Jatko-osa on ehdottomasti tervetullut, kunhan vanhaan kaavaan ei tehdä liian suuria muutoksia.

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Kelpaa ehdottomasti!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Huomattavaa kuitenkin, että Trine 4:llä on edellisistä poiketen erillinen julkaisija. Tähän mennessä Trinet ovat olleet puhtaasti Frozenbyten omia pelejä, jotka on myös julkaistu omin voimin. Toivottavasti muutos ei tuo mukanaan mitään muita pelialan ikäviä lieveilmiöitä.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Ensimmäisestä Trinesta mulla on todella hyvät muistot pelikokemuksena. Kakkonen jäi valitettavasti kesken, koska ei ollu cooppi seuraa, ja kolmosta en ostanut ollenkaan. Innolla odotan uutta osaa kuitenkin, ehkä saa motia pelata nuo aiemmatkin läpi.

Käyttäjän Sephrael kuva
Sephrael

Aivan mahtavaa. Aiemmat Trinet Pulkkisen loistavine sävellyksineen ovat kolahtaneet todella kovaa, hieno sarja!

Nostoja