Tropico 6:n uusi traileri kutsuu lomaparatiisiin palmujen ja diktaattorien seuraan / Uutiset / pelaaja.fi

Tropico 6:n uusi traileri kutsuu lomaparatiisiin palmujen ja diktaattorien seuraan

17.03.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Limbic Entertainment on julkaissut lämpöisen trailerin kaupunginrakentelupelistä Tropico 6, jonka uudet ominaisuudet pääsevät valokeilaan.

Pelaajat jatkavat El Presidenten saappaissa oman banaanivaltion hallitsemista, mutta tällä kertaa he pystyvät hallinnoimaan useiden saarten kokoisia kokonaisuuksia. Lisäksi naapurivaltioihin voi lähettää varkaita varastamaan maiden turistinähtävyyksiä itselleen.

Omaa palatsia pääsee myös kustomoimaan, minkä lisäksi aiemmissa osissa olleet vaalipuheet tekevät paluun.

Tropico 6 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle kuluvan vuoden aikana. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Eiköhän tämäkin tropico mene ostoon julkaisunjälkeen en ole kyllä täysin tyytyväinen siihen että voi varastaa nähtävyyksiä.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Olen pitänyt sarjasta paljon, joten varmasti tulee ostettua myös Tropico 6. Kehittäjä on vaihtunut, joten mielenkiintoista nähdä millaisia muutoksia on tullut teknisesti.

"City Building"-pelejä silmälläpitäen 2018 vaikuttaa jo varsin lupaavalta; Surviving Mars, Tropico 6, ...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näyttää ihan hyvältä, mutta hieman huolettaa miten käyttöliittymä on toteutettu, kun peli tulee myös konsoleille. Täytyy selvitellä tuleeko pc-versio kunnollisella hiiriohjatulla käyttöliittymällä vai kökköisellä konsolikäyttöliittymällä ja perustaa ostopäätös siihen.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Käyttöliittymän on oltava kunnossa. Tropico 5:ssa on ehdottomasti vielä parantamisen varaa. Tämänkaltaisissa peleissä esimerkiksi pikanäppäimet on oltava pelaajan asetettavista.

Nostoja