Tuhoa, näkijöitä ja lisää areenoita – Apex Legends -pelikuvatraileri esittelee uuden Emergence-kauden / Uutiset / pelaaja.fi

Tuhoa, näkijöitä ja lisää areenoita – Apex Legends -pelikuvatraileri esittelee uuden Emergence-kauden

27.07.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Apex Legends, Emergence, season, kausi, Respawn Entertainment

Uusi Apex Legends -kausi on taas verran lähellä alkuaan, että sen mukana ilmestyvästä uudesta sisällöstä on julkaistu perinteinen pelikuvatraileri.

Video tarjoaa ensimmäisen konkreettisen silmäyksen muutoksia saavaan World's Edge -karttaan, joka on kokenut kovia ylikuormituksen takia, mutta saanut myös uusia liikkuvia elementtejä gondolivaunujen muodossa. Nähdäänpä toiminnassa myös pelin tuore Rampart LMG -ase ja myös uuden Seer-hahmon jäljityskykyjen toiminnasta vihjaillaan. 

Aina vain tarkemman silmäyksen World's Edgen kokemiin muutoksiin voi ottaa Apex Legendsin kotisivuilla.

Tiedossa jo tovin aikaa on jo myös ollut, kuinka uusi kausi esittelee Apex Legendsiin mahdollisuuden pelata sen uutta Arena-tilaa aina vain kilpailullisemmassa Ranked-formaatissa. Lisää Arena-karttoja on niitäkin luvassa, ja toki uusi Battle Pass julkaistaan sekin uuden kauden myötä.

Virallisesti uusi Emergence-niminen kausi saa alkunsa 3. elokuuta. Edellä mainitun tuoreen pelikuvatrailerin ohella alta katsottavissa on aiemmin viime viikolla esitelty tyylitelty animaatiotraileri tuoreesta kaudesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.