Tuhonhimoiset hanhet ovat tulleet peleihin jäädääkseen – klassikkoräiskintöjen innoittama Mighty Goose sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Tuhonhimoiset hanhet ovat tulleet peleihin jäädääkseen – klassikkoräiskintöjen innoittama Mighty Goose sai julkaisupäivän

16.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Mighty Goose, Contra, Metal Slug, julkaisupäivä,

Untitled Goose Game päästi pelaajat parisen vuotta sitten jo hanhikaaoksen makuun, mutta kesäkuun 5. päivä panokset ovat kasvamassa. Uutena pelinä julkaisupäivän on saanut tällä viikolla alankomaalaisstudio Blastmoden ja tanskalaiskehittäjä MP2 Gamesin yhteistyöprojekti Mighty Goose, joka on Contra- ja Metal Slug -pelien henkeen tehty 2D-hanhiräiskintä.

Päiväys ilmoitettiin uudella trailerilla, joka antaa kaikessa tiiviydessään varsin kattavan kuvan Mighty Goosen annista. Tulossa on siis runsaasti monimuotoisen aseistuksen mahdollistamia pikseliräjähdyksiä, joita aiheutetaan välillä niin jalan kuin joskus myös ajoneuvojenkin vauhdittamana.

Mighty Goose saa samanaikaisen julkaisun niin pc:llä, Switchillä, Xbox Seriesillä, PS5:llä, Xbox Onella kuin PS4:llä. Hintaa sille kertyy noin 20 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Suomessa pikemminkin kaipaa jo todellisuuspakoa tietyistä hanhista. Syövät sadot ja Korkeasaaressa heille on omat aidatut alueet.

Nostoja