Tuhti paketti klassista samuraimätkintää odottaa kesällä – tarjolla ilmaiseksi ensimmäisen viikon ajan / Uutiset / pelaaja.fi

Tuhti paketti klassista samuraimätkintää odottaa kesällä – tarjolla ilmaiseksi ensimmäisen viikon ajan

30.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Samurai Shodown NeoGeo Collection, Neo Geo, SNK, Digital Eclipse, julkaisupäivä, kokoelma,

Kesällä on oiva hetki oppia hieman taistelupelaamisen historiaa, sillä Samurai Shodown Neo Geo Collection on saanut julkaisupäivänsä.

Seitsemän pelin kokoinen paketti debytoi ensin Epic Games Storessa 11. kesäkuuta, mistä se jatkaa Steamiin 18. kesäkuuta. Konsoleilla mätkiminen alkaa 28, heinäkuuta, jolloin se saapuu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille.

Pc-versio on vieläpä ilmainen aikavälillä 11.-18. kesäkuuta.

Paketin pelit ovat:

  • Samurai Shodown
  • Samurai Shodown II
  • Samurai Shodown III
  • Samurai Shodown IV: Amakusa's Revenge
  • Samurai Shodown V
  • Samurai Shodown V Special
  • Samurai Shodown V Perfect

Peleistä Perfectia ei ole julkaistu koskaan aikaisemmin virallisesti. Silti odottaa sopii varsinkin uusia tarinaelementtejä ja hahmoloppuja. Kaikki pelit on varustettu vielä nettipelillä, minkä ohella mukaan on ujutettu kosolti taidetta, haastatteluja, musiikkia ja muita väläyksiä kulissien taakse.

Paketin takana on Digital Eclipse, joka on viimeisinä vuosina tuonut maailmaan vastaavassa hengessä myös niin Mega Man Legacy Collectioneja, The Disney Afternoon Collectionin, Street Fighter 30th Anniversary Collectionin, SNK 40th Anniversary Collectionin ja Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King -kokoelman.

Samaan syssyyn SNK on lyönyt vielä lukkoon, että sarjan uusin osa Samurai Shodown nähdään Epic Games Storessa ja näin ollen ensimmäistä kertaa pc:llä myöskin 11. kesäkuuta. Peli on jo ulkona PS4:llä, Xbox Onella, Switchillä ja Stadialla.

Lähde: SNK Global (Twitter), Mike Mika (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kille kuva
Kille

SNK on ollut aina vähän kaukainen haave. Konsolit ja varsinkin pelit maksoivat pirusti. Kolikkopelejä tuli aikoinaan kokeiltua, mutta ainahan näitä olisi halunnut pelata myös kotona.

Nykyään sitten taas kelpaa todellakin, jos toimivat. Oli se sitten retroa, tai jotain muuta, niin muutamaan SNK-legendaan ei oikein enää pysty suorilta taipumaan.

Nostoja