Tukku Tom Clancya ja The Division -betakoodi uudessa Humble Bundlessa / Uutiset / pelaaja.fi

Tukku Tom Clancya ja The Division -betakoodi uudessa Humble Bundlessa

8.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Tukku Tom Clancya ja The Division -betakoodi uudessa Humble Bundlessa

Ubisoft tarjoaa pelaajille uuden tavan varmistaa paikkansa odotetun Tom Clancy's The Division -räiskintäpelin betatestaajien joukossa.

Uusin viikottainen Humble Bundle sisältää ison joukon edesmenneen kirjailija Tom Clancyn nimeä kantavia toimintapelejä ostajan valitsemaan hintaan. Kaikki ostajat saavat Rainbow Sixin, Rainbow Six 3 Goldin, Rainbow Six Vegasin, Splinter Cell Chaos Theoryn sekä Ghost Reconin. Vähintään keskiarvohinnan maksavat pelaajat saavat lisäksi kolme lisäpeliä sekä pääsyn The Divisionin betatestiin.

Tarjolla on myös tilaisuus ennakkotilata The Division 75 dollarin hintaan. Ennakkotilaajat saavat kuitenkin rahalleen tavallista mukavammin vastinetta, etenkin kun maksunsa voi edelleen jakaa myös hyväntekeväisyysjärjestöille. The Divisionin ohella ennakkotilaus sisältää pääsyn betaan, t-paidan, 66% alennuskupongin Ubisoft-peleihin sekä kaikki 10 Humble Bundlessa mukana olevaa Tom Clancy -peliä.

Tuorein Humble Bundle on saatavilla viikon ajan lähdelinkistä.

Lähde: Humble Bundle

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zeppo kuva
zeppo

Voi kun ei olisi tuota uPlay:n kikkaretta noissa. No... saatanpa ostaa silti, kun mukana on muutama melkoinen klassikkoteos.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Noita uusia ei kannate sitte kokeillakkaa, sen verran keskinkertasta on. Ostin bundlen joskus kuukausia sitten mutta eipä ole tullut vielä koskettua kuin Future Soldieriin mutta sitäkään jaksanut varttia pidemmälle. Advanced Warfighter kiinnostaisi kylläkin kun joskus PS3:lla pelasi demoa ja vaikutti ihan hyvältä..