Tule mukaan ja tue Pelaajan ensimmäistä kirjakampanjaa / Uutiset / pelaaja.fi

Tule mukaan ja tue Pelaajan ensimmäistä kirjakampanjaa

9.02.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13
Tule mukaan ja tue Pelaajan ensimmäistä kirjakampanjaa

Pelaaja-lehden väki haluaisi tehdä kirjan, mutta pienenä mediayhtiönä se ei onnistu noin vain. Sen takia olemme käynnistäneet ensimmäisen Mesenaatti-joukkorahoituksemme.

Ensimmäinen kirjaprojektimme olisi kampanjan tavoitteiden täyttyessä TOP 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät.

Kirja kokoaa lehden legendaariset TOP 5 -trivialistaukset koostettuina hulppeaksi keräilyteokseksi. TOP 5 -trivialistaukset lukeutuvat lehden rakastetuimpiin vakiopalstoihin, joka tarjoilee humoristisia katsauksia pelimaailman historiaan, menestystarinoihin, kammottavimpiin mokiin ja suurimpiin mysteereihin.

Tule mukaan ja tue Pelaajan ensimmäistä kirjakampanjaa täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sivuosuma kuva
Sivuosuma

Hieno idea ja toteutuskin varmasti taattua Pelaaja-laatua! Toivottavasti rahoitustavoite täyttyy, oman tukeni jo osoitinkin.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Todella hienoa että tällainen on tulossa ja olette uskaltaneet lähteä hyvän asian puolesta tekemään töitä. Oman tukeni laitoinkin jo tulemaan. 👍

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

”Rakkaudesta videopeleihin” ei näemmä ole tuulesta temmattua! En voi muuta sanoa, että onnea matkaan ja toivottavasti kirja löytää yleisönsä!

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Nämä ovat kyllä lehdessä olleet aina täyttä paskaa. Noh varmasti helppoa rahaa kun ei oikeen mitään tarvi enää tehdä. Hyvät pahat rumat kirja seuraavaksi?

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Hienosti on kerääntynyt rahaa me senaattiin. 👍

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine
Lainaus gurgi

Nämä ovat kyllä lehdessä olleet aina täyttä paskaa. Noh varmasti helppoa rahaa kun ei oikeen mitään tarvi enää tehdä. Hyvät pahat rumat kirja seuraavaksi?

Siinäpä perjantai-illan hauskin kommentti. :)

Yllätyin kevytmielisestä aihevalinnasta, mutta huumorikirjana varmasti ihan jeba pakkaus. Toivottavasti myös oikeaa triviaa löytyy, ettei ole vain mielipidelistauksia.

Kyseinen osio on aina lehdestä luettu. En näe syytä hommata omaa, kun tavallaan ne tuolla lehtien sisällä jo valmiina on, vaikka tekstit ja sisältöä muokattaisiinkin. Kuitenkin mukavaa, että rahoitusta jo saanut noinkin hyvin, joten eiköhän minimitavoite saavuteta.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

"Pelimaailman poskettomimmat, hyväntuulisimmat ja epäselvimmät?"

Kirja näyttää olevan erinomaisen muotoinen, varsinkin sen kovakantinen versio. Kevyt, ja pysyy helposti avoinna pöydällä tai vaikka yhdellä kädellä kannatellen, sekä pystyasennossa tukematta. Näin toimivana se tuokin mieleen varsin monet joukkorahoitetut tai sen näköiset kirjat, kuten tätini tofukeittokirjan.

Sisältöä esittelevän esimerkkiaukeaman aihe on sen verran lattea ettei herätä nyt ihastusta. Tosiasiassahan lehden Top 5:seen on valittu pelien hyvin yksityiskohtaisesta tuntemuksesta kertovia esimerkkejä. Aukeamalla muuten on tässä vaiheessa virhe (kuvat eivät vastaa numeroita), mutta se on pikkujuttu.
Taitossa epäilyttää tekstin ja kuvien jakaminen eri sivuille, sekä kuvien irrallisuus.

Kannessa on ainakin hyvät värit eikä liikaa kuvia. Itse asiassa sävyt tuovatkin mieleen Gta 3:n strategiaoppaan. Kannessa on silti jotakin jonka takia en jaksa katsella sitä.

Nuorin veljeni Henrik H. ei ole pitänyt Sankari-lehdestä. Minäkään en pidä, enkä pidä tämän kirjan nimestä, kannesta, taitosta, todennäköisistä aihevalinnoista enkä muodosta. En halua tukea tällaista toimintaa.

Ette ihan onnistuneet vakuuttamaan, mutta ehkä harkitsen vielä.

Käyttäjän humungus kuva
humungus
Lainaus gurgi

Nämä ovat kyllä lehdessä olleet aina täyttä paskaa. Noh varmasti helppoa rahaa kun ei oikeen mitään tarvi enää tehdä. Hyvät pahat rumat kirja seuraavaksi?

Arvattava kommentti tältä "iloiselta mieheltä", kaikki on "perseestä" ja väärin tai huonosti tehty.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus humungus

[quote="gurgi"]Nämä ovat kyllä lehdessä olleet aina täyttä paskaa. Noh varmasti helppoa rahaa kun ei oikeen mitään tarvi enää tehdä. Hyvät pahat rumat kirja seuraavaksi?[/quote] Arvattava kommentti tältä "iloiselta mieheltä", kaikki on "perseestä" ja väärin tai huonosti tehty.

Jep kyllä tälläiset laiskat rahankerjuu kokoelmat ovat nimenomaan perseestä, se ei silti tarkoita että kaikki on mielestäni väärin ja huonosti. Saat olla kyllä aika idiootti jos niin tosiaankin luulet.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Pakkohan tätä on tukea, sillä suomalainen peliskene on muuten melko hiljainen. Pelaajan väki on ainoat, jotka kannattelee suomalaista printtimediaa vielä pystyssä.