Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä! / Uutiset / pelaaja.fi

Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

12.03.2020 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4

Pelaajacast-kansa, olemme kuulleet teitä! 

Podcastimme kuulijat ovat jo vuosia ilmaisseet halukkuutensa tukea sen toimintaa taloudellisesti, ja nyt siihen on vihdoin mahdollisuus. Pikkusummalla pääset mukaan arvostettuun Pelaajacastin ystävien sisäpiiriin, joka saa rahojensa vastineeksi hyvän mielen lisäksi taatun laadukasta bonussisältöä. 

Tarjoamme tukemishaluisille erilaisia vastikepaketteja:


Tukemalla Pelaajacastia 5€ summalla saat:

 • Kaksi vain tukijoille jaeltavaa bonusjaksoa kauden aikana
 • Nimesi Pelaajacastin seuraavaan jaksoon


Tukemalla Pelaajacastia 30€ summalla saat:

 • Kaksi vain tukijoille jaeltavaa bonusjaksoa kauden aikana
 • Pelaajan lempi-ihminen -rintamerkin 
 • Kiitospostikortin nimikirjoituksin
 • Nimesi Pelaajacastin seuraavaan jaksoon


Tukemalla Pelaajacastia 1000€ summalla saat:

 • Ikuisen kiitollisuutemme ja roppakaupalla hyvää karmaa
 • Sinulle omistetun, kaikille kuulijoille jaeltavan teemajakson mistä tahansa (realististen toteutusmahdollisuuksien ja hyvän maun rajoissa) määrittelemästäsi pelistä
 • Kaksi vain tukijoille jaeltavaa bonusjaksoa kauden aikana
 • Pelaajan lempi-ihminen -rintamerkin
 • Kiitospostikortin nimikirjoituksin
 • Nimesi Pelaajacastin seuraavaan jaksoon

Jos Pelaajacast on sydäntäsi lähellä, hyppää Pelaaja Shopin puolelle ja tule mukaan varmistamaan, että keskinkertainen läppä lentää tulevaisuudessakin!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensin ajattelin, että pitänee tukea pienellä summalla kun kerran kuuntelen ja on vieläpä ainoa podcast, jota seuraan, mutta tuon upean rintamerkin takia on pakko vakavasti harkita astetta isompaa tukemista.

Olisiko näissä muuten voinut olla vaihtoehtona myös jonkinlaiset tasot vapaavalintaisella summalla eli niin, että voi maksaa sellaisen summan kuin itse näkee parhaaksi mutta etuja saa aina tietyn summan ylittyessä? Jos ei vaikka tarvitse rintamerkkiä mutta voisi maksaa enemmän kuin viisi euroa? Mikään ei tietenkään kiellä ostamasta useita ja se taitaa olla tähän se ratkaisu?

Ei kai sitä nimeä ole pakko sinne castiin saada? Ja jos ne tuhannet miljoona tukijat joka kerta luetellaan niin enpä tiedä jaksaako sitä listaa kuunnella. Teemajaksot taas vaikuttaa paljon mielenkiintoisemmilta ja jopa toivon että löytyy kuulijoita ylimääräisten tonnien kera. Tai eihän sen tietenkään tarvitse olla ylimääräinen vaan sopiva hinta tuotteesta.

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Valitettavasti meidän verkkokauppa-alustamme ei tarjoa tuollaista maksa minkä jaksat -hinnoitteluvaihtoehtoa, mutta noista 5 euron paketeista voi tosiaan koostaa itselleen ostoskoriin sopivan summan jos haluaa laittaa sisään jotain noiden kahden valmiin vaihtoehdon väliltä.

Jokaisen tukijan nimi luetaan kerran ostosta seuraavassa jaksossa, enkä usko, että noita välttämättä kuitenkaan ihan tuhansia miljoonia tulee. :)

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Maksa mitä jaksat -tyyppinen ratkaisu voi myös olla hieman vaarallinen byrokratian kannalta, koska silloin viranomainen helposti katsoo, että kyseessä on luvaton rahankeräys. Selkein on siis varmasti se, että myydään kiinteähintaisia valmiiksi kasattuja tukipaketteja, joita voi tietenkin halutessaan ostaa niin monta kappaletta kuin haluaa.

Kannattaa muistaa esimerkiksi keissiä Brother Christmas, jossa siis tukijat olivat saaneet monesti vastikkeita, kuten pinssejä yms. pikkusälää, mutta oikeus katsoi kuitenkin, että kyse oli luvattomasta rahankeräyksestä.

Eli kiitos sääntö-Suomi, että suojelette meitä kansalaisia Pelaajan kaltaisilta ahneilta kapitalisteilta! Jos vuosikausien lirkuttelusta huolimatta Pelaaja ei ole saanut lehteäkään myytyä tarpeeksi, niin tuskinpa se vastikkeeton rahankeräys ketään liiaksi pääsee rikastuttamaan.

P.S. Tietysti Pelaaja voi perustaa oman uskonnollisen yhdyskunnan, jossa palvotaan ylijumala Pac-Mania. Silloin rahaa saa kerätä toiminnan tukemiseksi ihan niin paljon kuin sielu sietää.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Laitoin yhden kolmekymppisen. Katsotaan cästien laatua tulevien tukien suhteen.
Kerron tämän, koska haluan haastaa vakiokirjoittajat. Olen paras!
ps. Olisinpa varakas. Laittaisin sen tonnin saadakseni sen pahuksen watchmen jaksoni! :P