Tuleva maaliskuu kuuluu PSP:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Tuleva maaliskuu kuuluu PSP:lle

19.12.2007 // Kirjoittanut: Riot
30

Sony on vahvistanut julkaisevansa God of War: Chains of Olympus -pelin Yhdysvalloissa maaliskuussa. Pelaajalehti.comin saamien tietojen mukaan peli rantautuu samoihin aikoihin Eurooppaan.

Kyseessä on Kratoksen PSP-debyytti, jota työstää Daxterin tehnyt Ready at Dawn, jolta tulee myös Okamin Wii-versio. God of War: Chains of Olympus on siitäkin erikoinen, että se hyödyntää PSP-konsolin keskusprosessoria sen täydellä 333Mhz:n teholla, joka mahdollistaa paremman ruudunpäivityksen ja paremman grafiikan. Tähän asti PSP-pelit ovat olleet pakotettuja käyttämään prosessoria matalammalla teholla välttääkseen akun nopeampaa tyhjenemistä. Tähän on löydetty jonkin sortin ohjelmistoratkaisu ja PSP:lle voi nykyisin ostaa tehokkaampia akkuja. Nyt Sony sallii pelintekijöiden hyödyntävänt PSP:n prosessoritehoa täysin rinnoin, jolla on se kiva vaikutus, että laitteelle voi tehdä selkeästi näyttävämpiä pelejä.

tartarus_combat_05.jpgtartarus_cs_09.jpg

Epämääräisillä keinoilla nykyisetkin PSP-pelit saa käyttämään PSP-keskusprosessoria täydellä teholla, jolloin esimerkiksi Grand Theft Auto: Vice City Stories ja Wipeout Pulse sykkivät täysin pehmeällä ruudunpäivityksellä, toisin kuin oletusarvoisesti.

Odotettu PSP-peli Final Fantasy VII: Crisis Core julkaistaan sekin maaliskuussa Yhdysvalloissa ja pian sen jälkeen Euroopassa. Kyseessä on ehdottomasti Final Fantasy VII -juhlapelien parhaimmistoon lukeutuva peli.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

On kyllä siistin oloinen peli tuo Chains of Olympus. Tuon takia voisi sen psp:n toivoa vaikka pukilta.

Käyttäjän taikasieni kuva
taikasieni

juu kyllä maaliskuussa pelaillaan uutta god of waria :)

Käyttäjän Las Plagas kuva
Las Plagas

KYLLÄ! KYLLÄ! Juuri näin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vielä kun Pleikkka3:lla voisi käyttää alkuperäistä kellotaajuutta, eikä nykyista alikellotettua. Voisi olla vähän parempi ruudunpäivitys.

Käyttäjän Vierailija kuva
Vierailija

"Vielä kun Pleikkka3:lla voisi käyttää alkuperäistä kellotaajuutta, eikä nykyista alikellotettua. Voisi olla vähän parempi ruudunpäivitys."

PleikkkaPortable:lla voi sitä kellotustaajuutta nostaa custom firmwarella, siis jos tarkotit PSP:tä etkä PS3:sta.

Tuossa on kyllä ensivuoden parhaimmistoa, jopa kotikonsoleilla tulee olemaan ongelmia noiden kahden päihittämisessä, DS:sta puhumattakaan.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Hyvin ovat saaneet psp:stä tehoja irti kun katsoo noita gow: chains of olympus videoita/kuvia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

TUo tulee ehdottomasti ostettua. Demoa on jo kokeiltu ja vaikutti pirun hienolta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Voisipa tuon hommata joskus. Vaikka PSP on ollut minulla jo vuoden ainakin niin 2 peliä vaa tultu ostettua ja nekin on myyty.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mit.. FFVII??? Sen siitä saa, kun ei lue PSP-uutisia puoleen vuoteen.

Chains of Olympus kiinnostaa aivan helvetisti myös, mutta kun PSP ei. Tekisi mieli myydä se heti ja myisinkin, ellei pikkuveljeni haluaisi pelata ensin tuota God of waria sillä.

Kakka lelu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Joo on tässä tota Crisis coree odottanu sais sen sitte toukokuussa viimeistää nii ois hyvä tai kesäks :P uskon et se on paras PSP peli mikä tulee olemaan