Tulevaisuuden ajopeli ostetaan auto kerrallaan / Uutiset / pelaaja.fi

Tulevaisuuden ajopeli ostetaan auto kerrallaan

20.09.2006 // Kirjoittanut: LassiK
60

Uusi Gran Turismo HD PlayStation 3:lle ostetaan auto kerrallaan. Uuden Famitsu-lehden mukaan verkkopeliin keskittyvä Classic-puoli tulee pelipaketissa ilman autoja ja ratoja: jokainen pelin 750 autosta pitää ladata verkosta maksua vastaan 50-100 jenin eli 0,34-0,68 euron hintaan.

Nopeasti laskettuna täysi autovalikoima olisi helposti yli 250 euron hintainen. Osa pelin autoista tarjotaan tuhannen kappaleen rajoitettuina julkaisuina. Mukaan radalle pääsee nettikisoihin noin 20 autoa kerrallaan. Kilparadat maksavat 200-500 jeniä eli 1,3-3,4 euroa.

Tämä paketin Classic-puoli on tekijöiden mukaan käytännössä GT4:n HD-versio, joka perustuu E3:ssa esiteltyyn demoon. Lisäksi Gran Turismo HD:n osana tulee myös Premium-puoli, joka on käytännössä viitososan demo, jonka mukana saa 2 rataa (kaupunki ja luonto) ja 30 autoa. Myöhemmin myyntiin tulee verkkoon 2 rataa (oikeita kilparatoja) ja 30 autoa lisää.

Lopullinen Gran Turismo 5 julkaistaan vuonna 2008.

Mutta missä on Gran Turismo Portable, jota rummutettiin joskus PSP:n julkaisuun? Toivottavasti TGS paljastaa hankkeesta jotain.

Kertokaa myös kommenteissa, hyvät lukijat, mitä mieltä olette palasina ostettavan ajopelin ideasta?

Uutiseen korjattiin, että Gran Turismo HD sisältää samassa paketissa sekä Classicin että Premium -demon. Famitsusta väärin käännetty detalji levisi Japanin kirjeenvaihtajilta ympäri maailmaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pelkkää rahastusta.

Käyttäjän tombbi kuva
tombbi

Hassulta kyllä kuulostaa, mutta kai autot saa koeajaa ennen ostopäätöstä?:)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Riippuu kuinka halpa runko on, ehkä jopa ilmainen. Nyrre, Lemans ja pari mukavaa autoa tulisi varmaan hankittua.

20 pelaajan online ftw.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Halvemmaksi tuo varmaan tulee niille, joille riittää muutama lempiauto, mutta käy sääliksi niitä jotka haluavat kerätä kaikki pelin autot :(
Kallista lystiä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämän vuoksi vanha pelisukupolvi on jossain määrin jopa parempi... Eipä tarvitse legendaariselle PSX.lle ostella maksullista lisäsisältöä peleihin esimerkiksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja Microsoftia syytetään rahastuksesta?? Tuo on jo vittuilua pelikansalle. Taidan heittää nuotioon oman GT4:n!! Hyvä XBOX360 ja Long Live Forza(1 ja 2)!!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loppuko Sonylla rahat??
Jätän tämän rahan imijän hyllyyn ja pelailen vanhempaa!
Mitä seuraavaksi, osta kotelo ja sitten levy ja kenttiä yms, pelin edetessä??? Fu*k

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hah hah. Säälittävää Sony, todella säälittävää.

Käyttäjän Cyrus kuva
Cyrus

Ne, jotka haluavat kaikki autot, ostavat GT5:n lopullisen version sitten vuonna 2008/2009. Toisaalta, jos joku ostaa kaikki autot erikseen ja maksaa järkyttävän hinnan, hän kai haluaa näin tehdä? Kumpi.. se, että GT5 julkaistaisiin 2008/2009 vai tämä, että ne jotka haluavat pelata GT:tä onlinessa jo nyt ja haluavat testailla tulevaa peliä melko laajan demon muodossa, saavat harkintansa mukaan ostaa nämä? Aika moni GT-fani on poltellut jo vuosia online-mahiksia, nyt se tulee. Ne jotka eivät tällaista halua, odottavat pari vuotta. Joka tapauksessa olisivat joutuneet odottamaan sen pari vuotta. Vai ajatteliko ihmiset, että 700 auton täydellinen mallintaminen sisältä ja ulkoa, uusi fysiikka-, damage-, sää- jne. malli ja täysin huippuunsaviritetty online-pelaaminen olisi pitänyt olla julkaisussa valmis?

Eli kysymykseen "a)mitä seuraavaksi?" tai "b)näinkö tulevaisuudessa? a)Seuraavaksi odotat kaksi vuotta, jos kerran GT:n haluat ja b)ei näin tulevaisuudessa, GT5 tulee aivan kokonaisena julkaisuna koteloineen, satoine autoineen, kymmenine ratoineen sinulle sitten aikanaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Riippuu kuinka halpa runko on, ehkä jopa ilmainen. Nyrre, Lemans ja pari mukavaa autoa tulisi varmaan hankittua.

20 pelaajan online ftw."
Juuri näin.

Nostoja