Tulevaisuuden Hongkong voi vielä kutsua taktisen roolipelaamisen faneja

Seuraava Shadowrun-peli näyttäisi vievän pelaajat Hongkongiin. Sillä edellytyksellä siis, että peli saa rahoituksensa.

3.1.2015 12:15

Shadowrun Returnsin ja sen kehutun Dragonfall-laajennuksen luonut Harebrained Schemes on antanut lisävihjeitä seuraavasta Kickstarter-projektistaan. Studio on julkaissut tällä viikolla uuden Shadowrun-nimellä varustetun taidekuvan, joka vihjaa seuraavan sarjan pelin vievän pelaajat Hongkongiin.

Harebrained Schemes vihjaili jo ennen joulua, että se on aikeissa palata Shadowrunin pariin Kickstarterin avulla tammikuussa. Projektista ei vielä tiedetä juuri mitään muuta, mutta olettaa ainakin voisi, että aikomuksena studiolla on luoda jälleen taktinen roolipeli. 

Mielenkiintoista on erityisesti nähdä, millaista rahoitusta Harebrained Schemes uudelle tuotokselleen lopulta havittelee. Kaksi vuotta sitten Shadowrun Returnsille haettiin noin 400 000 dollarin edestä tukea, mutta se sai lopulta kasaan peräti 1,84 miljoonaa. Vastaavan tempun toisto ei ole varmasti helppo tehtävä, vaikka kehittäjät ovatkin jo osaamisensa toki todistaneet.

Uuden Shadowrunin suunnittelun ohella Harebrained Schemes suunnittelee parhaillaan myös toiminnallista Necropolis-peliä. Sen oletetaan saapuvan markkinoille vuonna 2016.

Lähde: Shadowrun Returns (Kickstarter)

Lisää luettavaa