Tulevaisuuden synkkä sota hyppää verkkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Tulevaisuuden synkkä sota hyppää verkkoon

6.03.2007 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
11

THQ on ilmoittanut julkaisevansa Warhammer 40.000 -maailmaan perustuvan verkkoroolipelin. Tarkkaa julkaisuajankohtaa tai tarkempia yksityiskohtia ei toistaiseksi ole kerrottu. Peliä kehittää kustantajan omistama Vigil Games. THQ on toistaiseksi ollut ainoa suurimmista pelikustantajista, joka ei ole lähtenyt mukaan verkkoroolipelien tekemiseen ja kustantamiseen.

THQ on myös jatkanut sopimustaan Warhammer 40.000 -figuuripelin tekijän Games Workshopin kanssa. Sopimus antaa THQ:lle oikeudet kehittää 40K-universumiin sijoittuvia pelejä aina vuoteen 2013 saakka. THQ on aiemmin julkaissut Relicin tekemän kehutun Warhammer 40.000 -pelin Dawn of Warin lisäosineen.

Warhammer 40.000 -pelien tapahtumat sijoittuvat kaukaiseen tulevaisuuteen 41. vuosituhannelle. Ihmiskunta on levittäytynyt koko galaksiin, mutta on pahasti hajaantunut ja taantunut niin teknologisesti kuin yhteiskunnallisestikin. Teknologiaan suhtaudutaan kuin uskontoon, ja jumalaksi nousseen kuolemattoman keisarin johtamat fanaattiset sotilaat ovat ihmiskunnan ainoa toivo. Sota sisäisiä ja ulkoisia vihollisia, kuten orkeja, necroneita, eldareita ja tyranideja, vastaan on ikuista.

40K on lähtökohdiltaan tieteisympäristön ja perinteisen fantasian sekoitus, jossa demonit ja magia ovat myös voimakkaasti läsnä. Figuuripelin viimeisimmissä versioissa fantasialähtökohtia on kuitenkin pyritty peittelemään ja vahvistamaan pelin tieteisfiktion elementtejä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jaa-a... Vanhan lämmittelyä. Uusia ideoita kaivataan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksei tämä tule konsoleillekkin vai tuleeko? ei varmaan :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

eikö näitä järkyttävän paskoja verkkoropeja ole jo ihan tarpeeksi, tsiisus sentään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

voisivat enemmän keskittyä tekemän kunnon yksin pelejä kuin jotain verkko pelejä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Varo wowi. warhammerit oli jo kauan ennen mitään warcrafteja!

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Tietääkseni ei ole vielä varmaa millainen MMO peli on kyseessä. Jos tämä olisi enemmän toimintapainotteinen niin tästä pelistä tulisi ensimmäinen mistä saattaisin jopa maksaa kuukausimaksuja. 40k universumi on vaan aivan liian mahtava. Space Marines, Chaos Space Marines, Eldar, Dark Eldar, Tyranids, Tau, Orks, Necrons...Oi kyllä kiitos =)

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Warhammer 40k maailma tosiaankin kyllä sopisi hyvin mmorpg peliksi. Rotuja on vaikka muille jakaa, eeppisiä ja elämää suurempia hahmoja löytyy kasapäin ja ennen kaikkea se tyylivapaa meininki on jotain aivan omaa luokkaansa.

Jos tämä toteutetaan samalla rakkaudella kuin Dawn of War ja sen lisärit, niin kyllä on luvassa sankarillista meininkiä boltereitten ampuessa necroneita palasiksi!

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Reliciltä on muuten tänä vuonna tulossa lisää 40K aiheista peliä. Dark Crusaden krediittien lopussahan vilahtaa "2007" ja annetaan ymmärtää että sota hyppää nyt yhdeltä planeetalta useammalle, mitä se sitten tarkoittakaan...

Käyttäjän Aivovamma kuva
Aivovamma

Tätä ollaan odotettu. Ja jos maailma ja monipuolisuus on samaa tasoa, kuin WoW:issa, voimme vain odottaa hyvää.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siis jess vihdoinkin taas vaihteeksi todella hyviä uutisia. WAR on jo pakko ostos ja tämä melkein vielä parempi kuin se sitten joskus ilmestyy.