Tuli seis! Uuden Rainbow Sixin julkaisu myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Tuli seis! Uuden Rainbow Sixin julkaisu myöhästyy

18.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Ubisoft on päätynyt lykkäämään Rainbow Six Siege -räiskintäpelinsä julkaisua. Lokakuulle alunperin tavoiteltu peli onkin saamassa julkaisunsa nyt maailmanlaajuisesti 1. joulukuuta, jolloin se on edelleen toki matkalla niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin myös pc:lle.

Ubisoftin virallisen blogin mukaan yhtiö käyttää lykkäystä hyväkseen parannellakseen niin pelin yhteistyöominaisuuksia, asetasapainoa kuten myös käyttöliittymää. Parannukset perustuvat palautteeseen, jota Ubisoft on saanut niin sisäisistä testeistään kuin myös esimerkiksi pelin alfatestiin osallistuneilta pelaajilta.

Suunnitelmissa Ubisoftilla on edelleen kyllä järjestää pelistä suljettu beetatesti vielä 24. syyskuuta alkaen. Mukaan siihen on voinut rekisteröityä pelin kotisivujen kautta.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

ja just kävin gamestopissa varaamassa tän siinä toivossa et pääsisin loka/marraskuussa pelaan -.- noh. kai hyvää kannattaa odottaa.

Ikävää tästä myös tekee sen että battlefront ja hitman ilmestyy joulukuussa. alkaa oleen liian monta rautaa tulessa yhtäaikaa.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

EIIIIII :(. Olisi syksystä ollut hyvin aikaa tahkota tätä. Marras-/joulukuussa tulee liikaa pelattavaa muutenkin. Battlefront ja etenkin Fallout 4 menevät tämän edelle. Harmillista.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Valtava uutispommi ja yllätys!

Käyttäjän Core kuva
Core

No parempi tämä kuin se että taas julkaistaan peli keskeneräisenä ja sitten jengi vinkuu täällä kahta kovemmin :D

Käyttäjän NiQo kuva
NiQo

Mitä? Ubisoft kehtaa lykätä jotain koska saanut huonoa palautetta :O