Tulisieluinen taistelupeli-ikoni palaa Street Fighter V:ssä uusitun tyylin kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Tulisieluinen taistelupeli-ikoni palaa Street Fighter V:ssä uusitun tyylin kanssa

9.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Capcom on paljastanut järjestyksessään seitsemännen pelattavan taistelijan Street Fighter V:een. Uusin pelin hahmokaartiin liittyvä tuttavuus on aina sarjan ensimmäisestä osasta tuttu Ken Masters, joka tällä kertaa pyrkii erottumaan edukseen aina vain aiempaa selkeämmin.

Hahmon paljastus tehtiin parhaillaan San Diegossa käynnissä olevan Comic-Con-messutapahtuman yhteydessä. Messuilla Capcom kuvaili uutta Kenia aggressiiviseen, voimakkaaseen ja näyttävään taistelutyyliin luottavaksi kamppailijaksi.

Jo etukäteen kehittäjä on myös paljastanut, että uutena V-Skill-kykynään Ken tulee hyödyntämään peruutettavissa olevaa Quick Step -liikettä, jolla hahmo pystyy nopeasti lähetymään vastustajiaan. V-Trigger-kykynään hahmo käyttää vuorostaan iskuja vahvistavaa Heat Rush -tilaa.

Ohessa näytteitä Kenin uusista kikoista videomuodossa. Videon lopussa Capcom kiusoittelee myös jo seuraavalla hahmopaljastuksella.

Aiemmat Street Fighter V:een vahvistuneet hahmot ovat olleet Ryu, Chun-Li, Cammy, M. Bison, Birdie ja (Charlie) Nash. Kukin näistä kuudesta hahmosta tulee olemaan pelattavissa heinäkuussa starttaavassa Street Fighter V:n beetatestitapahtumassa.

Pelin tuottaja Yoshinori Ono kiusoitteli lisäksi hiljattain, että jonkinlainen brasilialaistaistelija tultaisiin pelissä vielä myös näkemään. Oletettavissa kyseinen hahmo tulee olemaan Street Fighter -konkari Blanka, joskin onhan esimerkiksi myös 3rd Strike -konkari Sean Matsudankin paluu kaiketi mahdollinen täysin uusista tuttavuuksista nyt puhumattakaan.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.