Tummanpuhuva roguelike Dark Devotion saapui Kickstarteriin / Uutiset / pelaaja.fi

Tummanpuhuva roguelike Dark Devotion saapui Kickstarteriin

12.09.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Hibernian Workshop on vienyt studion Steam Greenlightissa olleen roguelike-roolipelin Dark Devotion Kickstarteriin lisärahoitusta toivoen.

Pelissä ohjataan nimetöntä naissoturia, joka on joutunut mysteerisen ja vaarallisen temppelin vangiksi. Selviytyäkseen hengissä hänen täytyy taistella rakennelman lukuisia vihollisia sekä temppeliä itseään vastaan.

Dark Devotionin temppelin lupaillaan sisältävän useita erilaisia maailmoja, joissa jokaisella on kolme tai neljä erilaista polkua omine ympäristöineen. Jokaisen pelikerran kerrotaan vievän pelaajan jollekin näistä poluista, minkä jälkeen muut reitit sulkeutuvat muita pelikertoja varten.

Lisäksi pelin roolipelielementteihin lukeutuu tekijöiden mukaan paljon uniikkeja aseita, varusteita ja reliikkejä, jotka vaikuttavat pelityyliin. Lisäksi pelaaja kerää kukistamiltaan vihollisilta Faith-pisteitä, jotka avaavat salaisia reittejä, arkkuja sekä lisäkykyjä hahmolle.

Dark Devotion on ollut kehitteillä jo kaksi ja puoli vuotta, mutta sille ei ole annettu vielä julkaisupäivää. Kickstarter-kampanjan kautta studio toivoo saavansa pelin lisäkehitykseen 20 000 euroa.

Dark Devotion on kehitteillä pc:lle.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Tämä ja Blasphemous ovat kyllä itselleni kiinnostavimmat roqueliket tai mitä ihmettä ovatkaan. Kutsun itse sivulle vieriviksi seikkailupeleiksi.

Nostoja