Tunnelmallinen Gone Home menestys kehittäjilleen – uusi kunnianhimoisempi projekti tulossa

Gone Home on ollut kehittäjilleen niinkin suuri menestys, että The Fullbright Companylta voidaan odottaa seuraavaksi jotain kunnianhimoisempaa.

2.1.2014 10:30

The Fullbright Companyn kovasti viime vuonna puhuttanut pc-peli Gone Home on elinaikanaan onnistunut pitämään yllä varsin tasaista myyntitahtia. Kehittäjät ovat ilmoittaneet pelin myyneen vuoden 2013 loppuun mennessä yhteensä 235 000 kopiota, kun syyskuussa myynnit olivat 50 000 kappaleen luokkaa.

Vankka suoriutuminen on taannut, että Fullbrightin pieni tiimi voi tosissaan lähteä kehittämään uutta peliään. Kunnianhimoa ei tarvitse myöskään näillä näkymin tyrehdyttää, sillä kehittäjät ovat luvanneet, että tiedossa olisi kooltaan suurempi tuotos, jonka pitäisi olla jotain tyystin uutta ja erikoista.

Jo siitä lähtien kun Gone Home saatiin ulos viime elokuussa, on se kerännyt kovastikin kehuja puoleensa. Kyseessä on mekaniikoiltaan periaatteessa varsin kevytkin peli, mutta tapa, jolla niitä käytetään osana Gone Homen monilla yksityiskohdilla väritettyä tarinaa, on onnistunut pitämään monet kuitenkin hyvin otteessaan.

Lähde: The Fullbright Company
Kuva: 13 O’Clock

Lisää luettavaa