Tunnelmallinen Metro-räiskintä jatkuu kesän helteillä / Uutiset / pelaaja.fi

Tunnelmallinen Metro-räiskintä jatkuu kesän helteillä

22.05.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Jännitysräiskintää ydintuhon kärsineessä Moskovassa tarjonnut Metro: Last Light ei ole antanut vielä kaikkeaan. Alkavan kesän aikana peliään pääsee laajentamaan ladattavilla lisäsisältöpaketeilla, joita on parhaillaan kehitteillä neljä kappaletta.

Ensimmäinen latauspalveluissa nähtävä paketti on kesäkuussa julkaistava Faction Pack, joka tarjoaa pelaajille lisää yksinpelattavaa laajentamalla samalla Metron tarinaa ja universumia. Vastaavaan pyrkii myös myöhemmin nähtävä Chronicles Pack -sisältö.

Kolmas peliin julkaistava pakettikokonaisuus kantaa nimeä Tower Pack, ja sen mukaan on luvattu joukko yksin suoritettavia haasteita. Jossain vaiheessa pelikansalle tarjotaan myös pääsy Developer Pack -sisältöön, jonka luvataan tarjoavan luoville pelaajille mielenkiintoisia työkaluja, joilla tutkia Metron maailmaa.

Lisäsisältöään varten julkaisija Deep Silver on tuonut myyntiin kausikortin, jonka ostamalla pelaajat saavat pääsyn kaikkiin edellä mainittuihin paketteihin. Kortti kustantaa 15 euroa. Erikseen Metro: Last Lightin latauspaketteja ollaan siis myymässä näillä näkymin noin viiden euron kappalehintaan.

Lähde: Deep Silver

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kuulostaa lupaavalta. :)

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Ei kuulosta lupaavalta. Leikannu varmaa vaa pelistä ja sitte myöhemmi DLC

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Deep silver tuntuu olevan tosi paljon rahan perään. Heti kun saivat Metron itselleen, niin 2033 hinta nousi aika paljon ja kampanja-alennus oli vain 66% steamissa vaikka on aiemmin ollut 75% useastikin, josta syystä edes koko sarjaan tuli tutustuttua.
Myös tuli mieleen kuinka kommentoivat ranger moden leikkaamista ennakkotilauseduksi kauppojen paineiden takia, niin onkohan tässä hieman samaa takana, että kaupat vaativat jonkunlaisen lisäsisällön tuottamista peleille. Bioshock Infiniteenkin myydään kausipassia vaikka tuntui että se on jo pelattu.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä Barrakuda

Ei kuulosta lupaavalta. Leikannu varmaa vaa pelistä ja sitte myöhemmi DLC

Itseasiassa pelissä löytyy koko tuleva metro 2035 kirja, mutta tiivistettynä (Kuten 2033 pelissä). Eli mitään ei ole leikattu pois. Uskon että nämä dlc:t ovat siis sivuseikkailuja.

Nostoja