Vaikka The Witcher -kehittäjä CD Projekt REDin tuotoksia on ylistetty maasta taivaisiin niin pelaaja- kuin kriitikkopiireissäkin, eivät ne ole kaikkien mieleen.

Käyttäjäkritiikki on toki pelialan ammattilaisille arkipäivää, mutta puolalaiskehittäjien kimppuun on nyt yllättäen hyökännyt taiteellisista Dear Esther – ja Everybody’s Gone to the Rapture -teoksistaan tuttu indiestudio The Chinese Room. Studio bongasi eilen Twitter-syötteestään otsikon, joka julisti CD Projektin uutta Cyberpunk 2077 -hanketta kaikin puolin The Witcheriä kunnianhimoisemmaksi, ja kävi kommentoimaan uutista harvinaisen kärkevästi.

– Ilmeisesti peli on myös aivan yhtä seksistinen tuon kuvan perusteella, The Chinese Room puuskahti päivityksessään uutisen pääotosta päätellen.

Monet Twitter-kommenttiin törmänneet ovat jo ehtineet huomauttaa The Chinese Roomille siitä, ettei seksikkyys välttämättä kieli aina seksismistä. CD Projekt RED ei kuitenkaan itse ole vielä vastannut studion syytöksiin, eikä ole suinkaan varmaa, aiotaanko moitteisiin edes reagoida millään tavalla.

Lähde: The Chinese Room (Twitter), DualShockers

Lisää luettavaa