Tunnistaisitko näitä Metroidiksi tai Castlevaniaksi? Verkkoon ilmestyi kuvia 90-luvun hyllytetyistä pelipiirretyistä / Uutiset / pelaaja.fi

Tunnistaisitko näitä Metroidiksi tai Castlevaniaksi? Verkkoon ilmestyi kuvia 90-luvun hyllytetyistä pelipiirretyistä

9.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Metroid?

Muistatko vielä 1990-luvun taitteessa ilmestyneet The Super Mario Bros. Super Show- ja Captain N: The Game Master -piirretyt? Tällä viikolla paljastui, että ohjelmien tuotannosta vastanneella DIC Animation Cityllä oli suunnitteilla muitakin Nintendo- ja peliaiheisia piirrettyjä, jotka eivät koskaan päätyneet tuotantoon.

Pölyttymään jääneet ideat paljastuivat, kun entisen DIC Animation City -työntekijän kuolinpesän myynneistä löytyi konseptikuvat Castlevania-, California Games-, Double Dragon- ja Metroid-sarjoista. Siinä missä California Games ja Double Dragon näyttävät kuvien perusteella olevan sopivissa määrin uskollisia lähdemateriaalille, Metroid- ja Castlevania-piirretyissä oltaisiin otettu melkoisia vapauksia.

Castlevanian mainoskuvassa sarjan sankari Simon Belmont on korvattu kahdella aikaansa nähden modernisti pukeutuneella nuorukaisella, jotka säikähtävät varsin hupaisalta näyttäviä hirviöitä. Metroid-piirretty sen sijaan näyttää tyylillisesti uskollisemmalta pelisarjalle, mutta sankaritar Samus Aranin haarniskaan on pukeutunut tummatukkainen mies.

Ideat eivät koskaan konkretisoituneet, kuten ei myöskään jokaisen kuvan ylälaidassa mainittu Super Mario Bros. Power Hour, joka oletettavasti olisi saattanut olla jonkinlainen seuraaja The Super Mario Bros. Super Show'lle. On silti huvittavaa ajatella, minkälaisia sarjat olisivat olleet valmistuessaan.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja