Tunteikkaan seikkailupelin oikeudet siirtyivät uuden omistajan käsiin / Uutiset / pelaaja.fi

Tunteikkaan seikkailupelin oikeudet siirtyivät uuden omistajan käsiin

17.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ruotsalaispelistudio Starbreeze on myynyt pois oikeutensa Brothers: A Tale of Two Sons -peliin ja sen mahdollisiin jatko-osiin. Pelisarjan uusi täysvaltainen omistaja nyt alkuperäisen Brothersin julkaisijana toiminut 505 Games, joka hankki veljesoikeudet itselleen puolella miljoonalla dollarilla.

Brothers: A Tale of Two Sons on merkittävä ja eräs viime sukupolven liikuttavin peli ja 505 Games on erittäin ylpeä osallisuudestaan sen luomisessa. Tämä hankinta heijastaa 505 Gamesin strategiaa omistaa ja hallita sen omia nimikkeitä, jotka voivat tarjota jotain merkittävää interaktiivisen viihteen maailmaan, 505 Gamesin johtaja Ian Howe selittää.

Starbreezen toimitusjohtaja Andersson Klint on vuorostaan kertonut, että studio keskittyy jatkossa Payday-räiskinnän tapaisten laajennettavien kokemusten rakentamiseen. Mies kokeekin näin ollen, että 505 Gamesin hoiva on tällä hetkellä juuri sitä, mitä Brothers tarvitsee.

Elinaikanaan Brothers on myynyt yli 800 000 kappaletta. Se julkaistiin alunperin vuoden 2013 syksyllä saavuttaen ajan myötä niin pc:n, Xbox 360:n kuin myös PlayStation 3:nkin.

Brothersin luonut Josef Fares sekä valtaosan pelin kehitystiimistä ei enää työskentele osana Starbreezea. Sen sijaan joukkio perusti viime vuonna uuden Hazelight-studion, joka kehittää parhaillaan ensimmäistä peliään yhteistyössä Electronic Artsin kanssa. Pelistä saatiin ensimmäinen vilaus joulukuun The Game Awards -tapahtumassa.

Lähde: Starbreeze

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

no eipä niille mitää väliä o ku ne kerää rahaa PD2:lla...

Nostoja