Tuo joulunodotukseesi tunnelmaa, nappaa ilmainen The Sensational December Machine / Uutiset / pelaaja.fi

Tuo joulunodotukseesi tunnelmaa, nappaa ilmainen The Sensational December Machine

20.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Ruotsalaiskehittäjä Simogo on julkaissut kotisivuillaan uuden lyhyen interaktiivisen tarinan kiittääkseen fanejaan kuluneesta vuodesta. Tuotos kantaa nimeä The Sensational December Machine ja sen voi käydä kuka vain imuttamassa niin Windows- kuin Mac-koneelleen ilmaiseksi.

Simogon tuoreimman blogitekstin mukaan The Sensational December Machinen kehitys vei studiolta kolmisen viikkoa. Tulokseksi kyseisessä ajassa saatiin tarina keksijästä ja tämän erikoisesta uusimmasta luomuksesta, mikä on toteutettu sekä käsin piirretyn taiteen että dynaamisen musiikin avulla. Pelin ääniraidasta on vastannut Simogon kanssa aiemminkin yhteistyötä tehnyt Daniel Olsén.

Tähän mennessä Simogo on luonut mainetta peleillä kuten Device 6, The Sailor's Dream ja Year Walk, joista kukin on ollut omalla tavallaan erikoinen elämys erityisesti tarinankerronnan osalta. Vaikka The Sensational December Machine ei ole siis välttämättä enää edes peli, on se silti helppo nähdä selvänä jatkeena sille kaikelle, mitä Malmössä sijaitseva kehuja kerännyt studio on viimeisinä vuosina puuhaillut.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.