Tuomari kumosi Bully-oikeusjutun Floridassa / Uutiset / pelaaja.fi

Tuomari kumosi Bully-oikeusjutun Floridassa

18.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
11

Pitkään Rockstarin nimeäkin vaihtaneen koulukiusauspelin ympärillä jatkunut syytejupakka on saatu päätökseen. Väkivaltaisia pelejä vastustavan Jack Thompsonin yritys saada peli myyntikieltoon Yhdysvalloissa kuivui kokoon, kun floridalainen tuomari hylkäsi syytteet.

Katsottuaan muutaman tunnin pelikuvaa tuomari Ronald Friedman vahvisti, ettei pelissä ole sensuroitavaa materiaalia. Tämän jälkeen Thompson kirjoitti avoimen kirjeen Friedmanin tavasta työskennellä.

- Tekemäsi johdattelu on suoraan verrannollista siihen, että Iran vie YK:ta tahallaan paikkoihin, joissa laitonta toimintaa ei olla harjoitettu.

Joka tapauksessa kohu pelin ympäriltä laskeutuu toivottavasti pian. Bully sai esimerkiksi 1upin arvostelussa täydet kymmenen pistettä. Pelaajan mielipiteen Euroopassa Canis Canem Editinä tunnetusta tekeleestä voit lukea pian ilmestyvästä Pelaaja 50:stä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

ihan turhaa hössötystä. Pelissä ei todentotta ole mitään kohua herättävää. Se on ihmisten ennakkoluulot pelejä kohtaan. Hävetkää ja varsinkin asianajajamme jack Thompson.

Käyttäjän Nazza kuva
Nazza

On nautinnollista lukea Thompsonin epäonnistuneista oikeusjutuista >: )

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Olisin yllättynyt todenteolla jos tuomari ei olisi hylännyt syytteitä. tuo thompsonin toiminta alkaa olee jo erittäin naurettavaa. luulen vähän että se on rockstarin pelien kimpussa vähän väliä kun raukka ei osaa pelata niitä ja tästä syystä hänen mielestään kukaan muukaan ei niitä saa pelata :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Totta, itsekkin nautin suunnattomasti kun sai lukea että Jack Thompsonin juttu ei mennyt läpi. Vaikka en henkilöä ole tavannutkaan niin osaa kyllä olla äärimmäisen ärsyttävä, alkaa uhkaamaan Paris Hiltonin asemaa henkilökohtaisella turhien ihmisten listallani.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Ehkä Thompson nyt miettii paremmin seuraavan juttunsa perusteita. Noh tuskin, huomenna herra on jo jonkin toisen pelin kimpussa.

Käyttäjän snap kuva
snap

Eipä siinä varmaan kauan kestä ennen kuin Thompson on jo Vice City Storiesin kimpussa :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

- Se tulee!
- Mikä tulee?
- Koulukiusaaja!
lol

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jack Thompsonin on täys mulkku!!! kummiskin itte pelaa esim. GTA.a ihan hulluna...

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Yksinkertaisesti: Jack Thompson on aikamoinen idiootti.

Käyttäjän Bugista kuva
Bugista

Thompsonin epäonnistumiset on jo itsestäänselvyys.

Nostoja