Tuore Dead Space -video kurkistaa sarjan tulevaisuuteen

EA on julkaissut uuden Dead Space -aiheisen videon, joka saattaa pohjustaa uuden pelin tapahtumia.

30.5.2012 12:19

Electronic Arts kiusoittelee pelaajia Dead Spaceen liittyvillä vihjauksilla. Yhtiö muovasi hiljattain pelisarjan kotisivuja uusiin kuosiin, mikä on tuonut sivustolle nähtäväksi kryptisen aikalaskurin sekä uuden videon.

Noin kahden minuutin videopätkä ei esittele niinkään minkäänlaista pelikuvaa tai muutenkaan paljastele liikoja, mutta se selkeästi yrittää luoda pohjaa ainakin jonkinlaiselle julkistuksella. Tyyliltään video jäljittelee graafisia novelleja ja seuraa John Carver -nimistä miestä, jolla tulee olemaan ilmeisesti vielä suurikin rooli ihmisten ja necromorphien välisessä taistelussa.

Näin E3-messujen lähestyessä kyseessä voisi hyvinkin olla eräänlainen traileri tulevasta Dead Space -pelistä. EA onkin jo aikaisemmin myöntänyt uuden Dead Spacen olevan kehitteillä, minkä lisäksi pelistä on liikkunut myös paljolti huhuja viime kuukausien ajan. Pelisarjan uusimman pelin on esimerkiksi arveltu sisältävän yhteistyöpelitilan ja sijoittuvan jäiselle planeetalle.

Tämän päivän puolella VG247-sivusto bongasi myös erään nettiin ilmestyneen Dead Space 3 -aiheisen kuvan (kts. uutiskuva), jossa pelin mahdollinen päähenkilö leijailee avaruudessa. Uuden Dead Spacen julkistus voisi siis hyvinkin tapahtua piakkoin.

Ohessa mainittu video.

Linkki videoon

Lisää luettavaa