Tuore musiikkipelistudio koostuu lupaavista kehittäjistä

Arvostetusta latauspeli Chimesta vastuussa ollut parivaljakko on laittanut pystyyn uuden musiikkipeleihin keskittyvän Echo Peak -studion. Saman katon alle suunnistaa myös muun muassa DJ Heron parissa painineita kehittäjiä.

28.2.2012 20:01

Musiikkipelien hurja valtakausi on jo tovin aikaa ollut enää vain pelkkä hämärä muisto. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt Ciaran Walshia sekä Ste Currania perustamasta uutta musiikkipeleihin keskittyvää pelistudiota.

Echo Peakiksi ristittyä yhtiötä ei kuitenkaan kannattane ohittaa aivan vain pelkällä olankohautuksella. Perustajajäsenet itsessään ovat muun muassa olleet kehittämässä arvostettua latauspeli Chimea, minkä lisäksi tiimiä vahvistavat DJ Heroa sekä Geometry Wars Galaxya työstämässä olleet kehittäjät. Myös Electronic Artsin entisiä työntekijöitä on loikannut mukaan riveihin.

Pelejä Echo Peak lupaa niin konsoleille kuin myös orastaville latausalustoille. Parhaillaan työn alla onkin jo ensimmäinen projekti, jota studion mukaan tehdään yhteistyönä erään maailmankuulun muusikon kanssa.

Lähde: Develop

Lisää luettavaa