Tuore videopeliraina Pixels sai brutaalit murska-arvostelut / Uutiset / pelaaja.fi

Tuore videopeliraina Pixels sai brutaalit murska-arvostelut

27.07.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
16
Tuore videopeliraina Pixels sai brutaalit murska-arvostelut

Ensi viikolla Suomen teattereihin rantautuva katastrofielokuva Pixels on saanut rapakon takana täydet murska-arvostelut.

Komediatähti Adam Sandlerin retropeliaiheisessa produktiossa maahan hyökkäävät avaruusoliot valjastavat nostalgiset pelihahmot eturintaman joukkotuhoaseikseen. Muukalaisia vastaan taistelevat Sandlerin rinnalla muiden muassa Game of Thronesista tuttu Peter Dinklage ja koomikkokollega Kevin James.

Ensi-iltaviikonloppunaan Pixels hurautti lipputuloillaan suoraan Yhdysvaltojen kolmen kärkeen, mutta teattereihin vaivautuneet katsojat katunevat sijoitustaan jo nyt. Kriitikot ovat liiskanneet elokuvan mediassa täysin, ja arvostelujen otsikot povaavat jo Sandlerin uran täystuhoa

Vaikka Metacriticin ja Rotten Tomatoesin kaltaiset arvostelujen keskiarvoa mittaavat palvelut eivät annakaan tilanteesta yksityiskohtaista kuvaa, kertovat elokuvan saamat keskimääräiset arvosanat jotain sen laadusta. Rotten Tomatoesin kasaamasta reilusta sadasta ammattiarvostelusta negatiivissävytteisiä on 85, ja Metacriticissä elokuvan 27 pistettä sadasta kielivät lähes yhtä kylmästä vastaanotosta.

Tavallisia tallaajia elokuva vaikuttaa miellyttäneen hieman ammattilaisia enemmän. IMDb-elokuvatietokannassa pyöreät viisi tuhatta käyttäjää ovat antaneet elokuvalle keskimäärin 5,2 tähteä kymmenestä, ja Rotten Tomatoesissa 45 tuhannesta käyttäjästä yli puolet on myöntänyt pitäneensä pätkästä.

Pixelsiä pääsee arvioimaan Suomen elokuvateattereissa 7. elokuuta alkaen. Elokuvan trailerin voi katsastaa alta.

Lähde: Rotten Tomatoes, Metacritic, IMDb

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En ikinä ota minkään typerän kriitikon sanaa elokuvasta totena, sillä yleensä oma makuni on juurikin se, että se mitä kriitikot vihaa, niin itse tykkään ja toisinpäin. Tosin tältä pätkältä en suurta nautintoa odottele, jos vaivaudun edes katsomaan.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Tämähän alkaa kuulostaa niin huonolta että saattaa jopa olla hyvä.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Yleensä itse pidän leffoista joista joku tiukkapipoinen kriitikko ei välitä. Olihan tätä ehditty haukkumaan seksistiseksi elokuvaksi, eli taas joku puutteessa elävä feministi otti herneen nenääsä, palkoineen päivineen.

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Itse en luota pelien ja elokuvien arvosteluihin yhtään. Katson trailerin ja ostan pelin/elokuvan jos aihe on omaan makuun kiinnostava.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Hieman vain häiritsee kuinka elokuvan nimi on Pixels vaikka ihan selvästi voxeleita kaikkialla.

Käyttäjän Samwais kuva
Samwais

ideahan on ihan hauska ja mielelläni tämän varmaan katsoo. Trailerin kommentteja youtubessa lukiessani jengi teilasi elokuvan näkemättä paskaksi koska adam sandler. Ja kevin james. Eihän miehet mitään mestariteoksia ole tehnyt mutta jotain hauskoja juttuja niidenkin leffoissa yleensä on. Toivottavasti (luultavasti on) leffa ei ole täynnä ennaltaarvattavia, paskoja ja kliseisiä onelinereita :D

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Näyttää juuri sellaiselta leffalta jota en katsoisi vaikka maksettaisiin.

Käyttäjän hessu80 kuva
hessu80

Ja kenet tämä yllätti?

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Kiinnostaa kyllä nähdä. Elokuvien arvosteluista en välitä paskaakaan ja eikä Sandleria vastaan ole mitään, olen pitänyt muutamista hänen leffoistaan mitä nähnyt. Tämä vaikuttaa ihan hauskalta ja kiinnostavalta, joten eiköhän tuo pidä käydä sitten katsomassa.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Elokuvien arvosteluihin en luota yhtään, sillä rakastan useita lytättyjä leffoja. Pelit on parempi arvostella, mutta leffojen arvostelut on 99% mielipide. Peleissä on aikalailla 50%, koska numeroon vaikuttaa tekninen toteutus ja muu vastaava.

Nostoja