Tuoreen Ratchet & Clank -pelin julkaisuikkuna kapeni

Uutta Ratchettia nähdään joulukuun tienoilla.

28.10.2012 14:12

Insomniac Games vahvistaa Ratchetin ja Clankin seikkailujen jatkuvan jälleen joulukuun tienoilla. Eurooppalaisittain Ratchet & Clank: QForcena tunnettu seuraava peli nähdään ainakin Pohjois-Amerikassa marraskuun 27. päivä.

Eurooppaa koskeva tarkka julkaisupäivä on tarkoitus ilmoittaa Sonyn eurooppalaisen osaston toimesta hieman myöhemmin. Insomniacin yhteisövastaava James Stevensonin mukaan julkaisu tapahtuu kuitenkin Euroopassa samoihin aikoihin kuin rapakon takana.

QForcen on kerrottu olevan tyyliltään hieman erilainen sarjan peli. Kyseessä pitäisi olla hieman tiiviimpi Ratchet-kokemus, joka yhdistää pelisarjasta tuttua toimintaa erityisesti Multiplayer Online Battle Arena -pelien elementteihin.

Peli tukee sekä yksinpeliä, yhteistyöpelaamista että kilpailullista moninpelaamista.

Sekä Euroopassa että Amerikassa QForce tuodaan myyntiin levyllisenä ja ladattavana versiona. Yhdysvalloissa sen saa itselleen 20 dollarilla., mikä kääntynee Euroopassa noin 20 euron tietämille.

Yhdellä ostoksella pelaajat saavat haltuunsa sekä Vita- että PlayStation 3 -versiot. Näiden versioiden välillä pelaajat voivat niin siirtää tallennuksiaan kuin myös pelata pelin moninpeliä.

Lähde: PlayStation Blog US

Lisää luettavaa