PlayStation 4 -yksinoikeutena markkinoitu Death Stranding saattaa luopua eksklusiivisuudestaan ja saapua myös muille alustoille.

Tähän viittaisivat useammat muutokset pelin markkinoinnissa, joista viimeisimpänä PlayStation Australian omat kotisivut ovat poistaneet pelin PS4-yksinoikeuksille tarkoitetusta listauksesta. Wayback Machine -sivua käyttämällä pelistä on ollut maininta vielä 31. toukokuuta.

Tämän lisäksi pelistä taannoin julkaistuista virallisista kansikuvista uupuivat kaikki merkinnät yksinoikeudesta kertovasta Only on PlayStation -tekstistä.

Toisaalta Death Strandingista kerrottiin jo ennen sen virallista julkistusta, että Hideo Kojiman tuleva peli saapuu pc:lle ja PlayStation 4:lle, ja siitä on aina puhuttu PS4:n osalta ”konsoliyksinoikeutena”. Mahdollisesta pc-versiosta ei ole kuitenkaan liioin hihkuttu.

Pc:n ohella toinen todennäköinen alustavaihtoehto on horisontissa häämöttävä seuraavan sukupolven PlayStation-konsoli. Pelin julkaisijana toimiikin Sony Interactive Entertainment, minkä lisäksi sitä kehitetään Sonyn omistaman Guerrilla Games -studion Decima-pelimoottorilla.

Death Stranding julkaistaan PlayStation 4:lle 8. marraskuuta. Kojima on lupautunut esittelemään peliä seuraavan kerran Gamescom-pelimessuilla.

Lähde: PlayStation, ResetEra

Lisää luettavaa