Tuoreimmat Clash of Clans -luvut: 650 000 dollaria päivässä / Uutiset / pelaaja.fi

Tuoreimmat Clash of Clans -luvut: 650 000 dollaria päivässä

11.02.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Clash of Clans tekee kovaa tulosta

Suomalaisen Supercell-studion mobiilihitti Clash of Clans on edelleen tuottoisimpien iOS-pelien joukossa, vaikka pelin julkaisusta on kulunut yli vuoden verran.

Business Insider -julkaisun mukaan ilmaiseksi pelattava strategiapeli tuottaa tätä nykyä 654 000 Yhdysvaltain dollarin eli hieman alle puolen miljoonan euron päivittäisen liikevaihdon. AppData-palvelun lukemiin perustuva arvio on alittaa reilusti viime keväänä julkistetun 2,4 miljoonan dollarin päivittäisen myynnin, jossa kuitenkin on mukana myös studion toinen hittituote, niin ikään ilmaiseksi pelattava Hay Day -maatilapeli.

Clash of Clansin menestyksestä kertoo jotain myös Supercellin ratkaisu hankkia kolme mainospaikkaa kuun alussa järjestetyn maailman merkittävimpiin urheilutapahtumiin lukeutuvaa Super Bowlia edeltäviltä mainoskatkoilta. Arvioiden mukaan yksi mainospaikka ottelun yhteydessä saattaa maksaa miljoonia dollareita, mutta vastineeksi lähetys kerää ruudun ääreen yli 100 miljoonaa amerikkalaiskatsojaa.

Lähde: Business Insider

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Clanville. Tämä on näitä yhdentekeviä facebook-pelejä. Juu, eihän tämä siellä ole mutta täysin sama idea kuin kaikissa niissä muissakin: kasvata omaa peltoa/kahvilaa/kylää/whatever ja käy muilla kikkailemassa.

Käyttäjän Jore kuva
Jore

^ Jätkällä kyllä tuntuu olevan joka uutiseen jotain nasevaa sanottavaa. Näinhän se on,eihän menestykseen tarvita muuta. Otetaan vaan joku ikivanha ja kulutettu idea ja ruvetaan miljonääreiksi. Koska laitetaan firma pystyyn? Tilasin meille jo bugatit. Vai menikö se sittenkään ihan niin?

Olisit mieluummin innoissas toisten puolesta, jollain menee hyvin. On sanomattakin selvää että Supercellin kaltaiseen menestykseen tarvitaan aika paljon muutakin kuin kierrätetty idea. Tän ei pitänyt olla mikään henkilökohtainen hyökkäys mut V******* kun V******* jatkuva negatiivisen ilmapiirin lietsonta. Jos ei sua nappaa niin pidä omana tietonas, minä en nää sinussa muutakuin perisuomalaisen kateuden.

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Tee asia hyvin ja markkinoi se. Menestyksen lyhyt oppimäärä.

Nostoja