Square Enix on solminut Final Fantasy XV -tuotesijoitteludiilin retkeilyvälinevalmistaja Colemanin kanssa. 

Final Fantasy XV:n hahmojen leiriytymisvarusteet pöytiä ja astioita myöten on mallinnettu peliin suoraan Colemanin katalogista. Square Enixin julkaisemissa kuvankaappauksissa Japanissa erittäin suositun valmistajan logot osoittavat taktisesti kameraan päin kaikista kuvakulmista.

Leiriytyminen on Final Fantasy XV:n keskeisimpiä pelillisiä seikkoja. Hahmot kehittyvät vain leirissä, ja telttaillessa mutustettu murkina muuntuu seuraavana aamuna erilaisiksi suoritusbonuksiksi. Square Enixin mukaan elintärkeään toimitukseen sidottu tuotesijoittelu vahvistaa tuoreen Final Fantasyn todellisuuteen pohjautuvan fantasiamaailman aitouden tuntua. 

Vielä ei tiedetä, onko Colemanin mainosdiili ainoa laatuaan. Square Enix ei maininnut julkistuksensa yhteydessä muiden sopimusten olevan kehitteillä, mutta Colemanin ei myöskään kerrottu mainostavan tuotteitaan pelissä yksinoikeudella.

Julkaisupäivää vailla olevan Final Fantasy XV:n demo on pakattu 20. maaliskuuta ilmestyvän Final Fantasy Type-0 HD:n kylkeen. Final Fantasy XV saadaan tulevaisuudessa sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Lähde: Nova Crystallis, Kotaku

Pelaaja-lehti pääsi testamaan Final Fantasy XV:n demoa, ja ennakkofiiliksiä pelikuvan kera voi katsoa tuoreesta PelaajaHD-videostamme!

Lisää luettavaa