Tuplaten lahjapelejä Xboxien kultajäsenille huhtikuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Tuplaten lahjapelejä Xboxien kultajäsenille huhtikuussa

26.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Seuraava aalto Microsoftin Games with Gold -ohjelman pelejä on vahvistettu. Huhtikuu tuleekin olemaan ohjelman suhteen varsin erikoinen, sillä Xbox Liven kultajäsenet pääsevät lataamaan ilman lisäveloitusta tällä kertaa peräti kuusi eri peliä.

Xbox Onella Games with Gold -pelit koostuvat tällä kerta Child of Lightista sekä Pool Nation FX:stä. Peleistä molemmat tulevat saataville huhtikuun ensimmäinen päivä ja ovat ladattavissa koko kuun ajan.

Xbox 360:llä vuorostaan pelattavaksi saadaan niin Terraria, Gears of War: Judgment, Assassin's Creed IV: Black Flag kuin myös Army of Two: The Devil's Cartel. Peleistä kaksi ensimmäiseksi mainittua ovat saatavilla heti kuun alussa, kunnes kaksi jälkimmäiseksi mainittua vievät niiden paikan 16. päivä.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lentävä Peruna kuva
Lentävä Peruna

Täytää myöntää että mikkisofta on tosissaan petrannut näiden pelien laadussa. Nyt vaan toivotaan että Sony yrittää pistää paremmaks

Käyttäjän krypto kuva
krypto

Käsittääkseni Sony on jo vuosia tarjonnut yhtä tasokkaita pelejä Plus jäsenille. Microsoft on vasta nyt saamassa kiinni.

Käyttäjän Artefact kuva
Artefact

Terraria kun olisi tullu Onelle niin en olisi muuta tarvinnutkaan... Varmaan menee kuitenkin AC: IV lataukseen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Lentävä Peruna

Täytää myöntää että mikkisofta on tosissaan petrannut näiden pelien laadussa. Nyt vaan toivotaan että Sony yrittää pistää paremmaks

On kyllä yleisesti ottaen parantunut mutta samalla kun on parantunut niin tullut entistä enemmän pelejä, jotka ainakin minä olen jo ostanut ja pelannut. Suurin osa näistä on myös ollut jo vähintään -50% alennuksessa, usein lisäosat myös. En haluaisi valittaa mutta omalle kohdalleni jää aika köyhäksi tarjonta. Toisaalta taas pelattavaa on kyllä kaappi täynnä, joten en edes taida erityisemmin valittaa. Devil's Cartelin voisin latailla ja testata, ostoon asti ei olisi kiinnostanut.

Se on aina plussaa että X360:llä nämä saa omakseen myös Live-ajan jälkeen. Nyt kun luultavasti tulee itselläni siirtyminen PS4:n ja Plussan pariin, niin edelleen voin pelata saamiani ilmaispelejä, toisin kuin mikä olisi tilanne jos siirtymä olisi toisinpäin. Tosin Onelle ei auta siirtyillä, sinne tarttuis vuokrapelien vitsaus.

Lainaus käyttäjältä krypto

Käsittääkseni Sony on jo vuosia tarjonnut yhtä tasokkaita pelejä Plus jäsenille. Microsoft on vasta nyt saamassa kiinni.

Lentävä Peruna taisi tarkoittaa että kun MS kirii niin myös Sony voi yhä edelleen nostaa tasoa ja näin kuluttajat hyötyvät entistä enemmän.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

No jopas! Taitaapa lähteä kaikki 6 peliä lataukseen. Black Flag löytyy kyllä jo Onelle, mutta voisi ihan huvin vuoksi pistää molemmat versiot yhtä aikaa pyörimään ja vertailla grafiikoita sekä frameratea.

Nostoja