Ubisoft on paljastanut tarkan julkaisupäivän Assassin’s Creed Originsin ilmaiselle turistitilalle, Discovery Tour, joka saapuu johdattamaan pelaajat Egyptin historiaan ensi viikolla.

Discovery Tour on opettavainen kokemus, jossa Assassin’s Creed Originsin avoimeen pelimaailmaan on lisätty 75 opastettua matkaa, joita pelaajat voivat kiertää haluamassaan järjestyksessä.

Teemoiltaan kiertueet on jaettu viiteen osaan. Egyptiä yleisesti käsittelevät opasteet kertovat alueen villieläimistä ja maantieteestä, pyramideihin keskittyvät kiertueet kertovat Egyptin ikonisista turistikohteista, Alexandriassa syvennytään Aleksanteri Suuresta alkaneisiin kreikkalaisvaikutteisiin, ja roomalaiset saavat myös oman osuutensa. Lopuksi yksi osa-alue keskittyy yksinomaan paikalliseen eloon ja ihmisiin.

Yksittäiset opasmatkat kestävät noin viidestä kahteenkymmeneenviiteen minuuttiin. Näihin pystyy osallistumaan sekä Assassin’s Creed Originsin päähenkilöillä että muilla historiallisilla suurhahmoilla, kuten Kleopatralla ja Caesarilla. Yhteensä eri hahmoja on valittavina 25 kappaletta.

Discovery Tour saapuu kaikille Assassin’s Creed Originsin omistajille ilmaiseksi 20. helmikuuta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa