Turistina Egyptissä – Assassin’s Creed Originsin ilmainen Discovery Tour päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Turistina Egyptissä – Assassin’s Creed Originsin ilmainen Discovery Tour päivättiin

15.02.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Ubisoft on paljastanut tarkan julkaisupäivän Assassin’s Creed Originsin ilmaiselle turistitilalle, Discovery Tour, joka saapuu johdattamaan pelaajat Egyptin historiaan ensi viikolla.

Discovery Tour on opettavainen kokemus, jossa Assassin’s Creed Originsin avoimeen pelimaailmaan on lisätty 75 opastettua matkaa, joita pelaajat voivat kiertää haluamassaan järjestyksessä.

Teemoiltaan kiertueet on jaettu viiteen osaan. Egyptiä yleisesti käsittelevät opasteet kertovat alueen villieläimistä ja maantieteestä, pyramideihin keskittyvät kiertueet kertovat Egyptin ikonisista turistikohteista, Alexandriassa syvennytään Aleksanteri Suuresta alkaneisiin kreikkalaisvaikutteisiin, ja roomalaiset saavat myös oman osuutensa. Lopuksi yksi osa-alue keskittyy yksinomaan paikalliseen eloon ja ihmisiin.

Yksittäiset opasmatkat kestävät noin viidestä kahteenkymmeneenviiteen minuuttiin. Näihin pystyy osallistumaan sekä Assassin’s Creed Originsin päähenkilöillä että muilla historiallisilla suurhahmoilla, kuten Kleopatralla ja Caesarilla. Yhteensä eri hahmoja on valittavina 25 kappaletta.

Discovery Tour saapuu kaikille Assassin’s Creed Originsin omistajille ilmaiseksi 20. helmikuuta.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä ei alunperin kiinnostanut pätkääkään mutta nyt kiinnostus nosti hieman päätänsä. Mikäli noissa on jokin matkaopas esim. äänenä mukana niin sitten ainakin käyn testaamassa onko aikansa väärti.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos ottas Steamistä kahden tunnin tourit ja rahat takaisin. En tiä, pc-versio sukkaa kai aika pahasti. Poistaisivat nyt vaan sen DRM:n kun se ei tee enää mitään muuta kuin kiusaa maksavia asiakkaita.

Käyttäjän Defgon kuva
Defgon

pc versio ei kyllä sukkaa sitten yhtään? pelasin ite 103tuntia tota peliä oli viihdyttävää, ostin hidden ones lisäosan mutta se ei tuonut peliin mitään uutta sisältöä joten se jäi pelaamatta eli toisin sanoen Bayek on nähty :=)

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Joutuvat tosin ehkä tulevaisuudessa päivittämään infoa pyramidien oikeasta iästä. ;)