Turkulaistaustainen piraattiseikkailu merirosvoilee tiensä konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Turkulaistaustainen piraattiseikkailu merirosvoilee tiensä konsoleille

23.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Niin Espanjasta kuin Suomen Turustakin asti vaikuttavan Quadro Delta -pelistudion piraattipeli Pixel Piracy on saapumassa konsoleille. Helmikuun 16. päivä alkaen peli laittaa tuulta purjeisiinsa Xbox Onella ja PlayStation 4:llä, joilla sitä ollaan myymässä pelaajille noin 15 euron hintaan.

Konsoliversion Pixel Piracysta on hoitanut käännöstöihin erikoistunut Abstraction Games yhdessä julkaisija 505 Gamesin kanssa. Pc-version tapaan myös konsoleiden Pixel Piracy on sivulta kuvattu merirosvomanagerointipeli, jossa pelaajat rakentavat oman hurjan rosvoryhmänsä ja lähtevät sitten jahtaamaan piraattikuninkaan titteliä. Tämä luonnistuu tietysti niin sekä ryöstellen kuin aarteitakin etsien.

Konsoleille saapuessaan Pixel Piracy varustetaan valmiiksi kaikella sillä sisällöllä, jota on saatu tuotua jo pelin pc-versioon. Samalla Pixel Piracyn käyttöliittymää on myös hiottu paremmin konsoleille sopivaksi.

Pc:llä Pixel Piracy sai virallisen julkaisunsa viime vuoden huhtikuussa. Ensimmäistä kertaa myyntiin se tuotiin kuitenkin jo vuoden 2014 puolella early access -pelinä.

Lähde: Quadro Delta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja