Turnaukset ja YouTube-lataukset saapuivat uusimpaan Super Smash Brosiin / Uutiset / pelaaja.fi

Turnaukset ja YouTube-lataukset saapuivat uusimpaan Super Smash Brosiin

31.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nintendo on julkaissut uuden päivityksen Wii U:n Super Smash Brosiin. Päivityksen siivittämänä peli onkin saanut viimein kauan kaivatun Tourney-pelitilansa, joka mahdollistaa esimerkiksi verkossa pelattavien turnauksen luomisen ja niihin osallistumisen.

Jatkossa Wii U:n Smash Brosissa tallennettuja pelikuvavideoita on myös mahdollista ladata YouTubeen. Lataaminen luonnistuu pelin Replays-valikosta, kunhan hallusta vain löytyy Google-tunnukset ja kunhan ladattava video ei ole yli kolme minuuttia pitkä.

Nintendon viralliset ohjeet videoiden lataamisen löytää Super Smash Brosin kotisivuilta.

Myös kourallisen verran uutta lisäsisältöä on samalla saapunut sekä Super Smash Brosin Wii U- että 3DS-versioon. Tähän kastiin lukeutuvat sekä alkuperäisestä Super Smash Brosista tutut kentät Peach's Castle ja Hyrule Castle kuin myös joukko uusia Mii-asusteita. Uusia kenttiä voi ostaa kerralla sekä Wii U:lle että 3DS:lle 2,99 euron kappalehintaan tai sitten vain yhdelle alustalle kerralla 1,99 euron kappalehintaan. Mii-asusteille hintaa kertyy 0,79€/1,19€ per asu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tulin vähän pilanneeksi SSB-sarjan itseltäni, kun hankin uusimman osan juuri 3DS:lle. Ei se ollutkaan yhtä hyvä kuin mitä Melee tai Brawl olivat... Se varsinainen messiaspeli olikin kai Wii U -versio, mutta ei sitä varten viitsinyt kyseistä konsolia hankkia.