Turnaustila ja käytettävyysparannuksia – isompi Rocket League -päivitys lähestyy jälleen / Uutiset / pelaaja.fi

Turnaustila ja käytettävyysparannuksia – isompi Rocket League -päivitys lähestyy jälleen

23.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Huhtikuun 3. päivä on aika vastaanottaa taas seuraava isompi Rocket League -päivitys. Uuden päivityksen tähti on pelin aiemmin beta-testissä ollut turnaustila, joka saadaan tällä kertaa virallisesti kaikkien saataville kullakin alustalla.

Turnaustila tarjoaa mahdollisuuden luoda omia netin yli käytäviä turnauksia, joihin sääntöjä pääsee viilaamaan hieman samaan malliin yksittäisempien satunnaisotteluiden kanssa. Turnauksia on mahdollista löytää peliin ujutettavalla omalla selaimella.

Muutamia käytettävyysviilauksia on samalla tulossa helpottamaan Rocket League -pelaajien elämää. Näitä ovat esimerkiksi yksityiskohtaisemmat verkkovirjeilmoitukset, helpotettu inventaarion selaaminen ja raportoitujen pelaajien banneista kertovat ilmoitukset. Switchilla tarjolle saadaan myös suorituskykyparannuksia. Uutta musiikkia ja tuore Samurai-auto kuuluvat nekin päivitykseen.

Syvemmän katsauksen tulevaan voi ottaa oheisella videolla.

Parhaillaan Rocket Leaguessa on käynnissä myös uusi kevättapahtuma, joka kestää huhtikuun 9. päivään asti. Se tarjoaa mahdollisuuden hankkia pelaamalla taas erikoisvaluuttaa, jolla on mahdollista hankkia uusia esineitä, loottilaatikoita ja niiden erikoisavaimia.

Lähde: Rocket League

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kapt Suolisolmu kuva
Kapt Suolisolmu

...Mutta onko siinä cheevoja :D

Nostoja