Turtle Rock Studios työstää täysin uutta pelinimikettä – Evolve ei ole saamassa jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Turtle Rock Studios työstää täysin uutta pelinimikettä – Evolve ei ole saamassa jatkoa

20.06.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
4
Evolve

Left 4 Deadista ja Evolvesta tuttu Turtle Rock Studios pakertaa täysin uuden pelinimikkeen parissa. Asia käy ilmi pelitalon verkkosivulla olevien rekrytointihakemusten perusteella.

Turtle Rock hakee vielä toistaiseksi julkistamattomaan projektiinsa esimerkiksi animaattoreita ja hahmosuunnittelijoita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että viime vuoden alussa julkaistu 4 vastaan 1 -räiskintä Evolve ei ole ainakaan hetkeen saamassa jatkoa. Suuren hypen saattelemana kauppoihin rynnistänyt Evolve jäi lopulta pelaajien mieleen lähinnä kyseenalaisen DLC-hinnoittelunsa vuoksi. Pelaaja arvioi räiskinnän seitsemän pisteen arvoiseksi.

Vuonna 2002 perustetun, Kaliforniassa majailevan Turtle Rockin uudesta nimikkeestä kuultaneen lisää kunhan aika on kypsä.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Evolve oli mielestäni suuri pettymys kaiken odotuksen jälkeen joten hyvä vain ettei sille tule jatkoa. Luotan kyllä täysin Turtle Rock Studiosin taitoihin ja odotan uuden pelin ilmestymistä heiltä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä PukkiHD

Evolve oli mielestäni suuri pettymys kaiken odotuksen jälkeen joten hyvä vain ettei sille tule jatkoa. Luotan kyllä täysin Turtle Rock Studiosin taitoihin ja odotan uuden pelin ilmestymistä heiltä.

Pelin suurin ongelma oli se, että se oli tylsä online peli. Itse kyllästyin siihen ennen julkaisua avoimen betan aikana. Tuosta samasta maailmasta ja konseptista voisi leipoa erinomaisen hirviönmetsästyspelin siis kunnon yksinpelin.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

^ Jos peli oli sinun mielestäsi tylsä onlinepeli, niin ei se suinkaan tarkoita sitä että se muiden mielestä sitä olisi. Harmittavan vähälle peluulle kyllä jäänyt itselläni, kun ei ole aikaa juuri ollut. Toivottavasti pelaajia kuitenkin edelleen riittää, jotta pääsisi alkua pidemmälle.

Käyttäjän Hellridah kuva
Hellridah

Nyt sormet ristiin että tulee vielä enemmän dlc:tä seuraavaan Turtle Rockin pelin mukana. Ja tietty vielä vähemmän sisältöä pelilevyllä. Ja jos tällä kertaa saataisiin vielä kolmas season pass kun Evolvessa oli vaan kaksi