Turtles-käsikirjoittaja kynäilee uuden Tomb Raider -elokuvan / Uutiset / pelaaja.fi

Turtles-käsikirjoittaja kynäilee uuden Tomb Raider -elokuvan

1.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2

Kauan suunnitteluasteella ollut uusi Tomb Raider -elokuva sai jälleen uuden käsikirjoittajan.

Vuonna 2013 elokuvaan kiinnitettiin Buffy the Vampire Slayer -sarjaa kirjoittanut Marti Noxon, mutta viimeisimmän tiedon mukaan teoksen kynäilee muun muassa tuoreen Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvan parissa työskennellyt Evan Daugherty. Deadline Hollywood -elokuvasivuston mukaan julkaisijajätti Warner Bros on ottanut elokuvan siipiensä suojiin, mikä kielii tuotannon olevan vihdoin käynnissä.

Uuden elokuvan on tarkoitus uudelleenkäynnistää Tomb Raider -sarja valkokankaalla vuonna 2013 julkaistun pelin jalanjäljissä. Rainan on vihjattu kertovan nuoren Lara Croftin ensimmäisestä seikkailusta, mutta seuraajaa 2000-luvun alun elokuvissa pelotonta tutkimusmatkailijaa näytelleelle Angelina Jolielle ei ole vielä julkistettu.

Tomb Raider -sarjan seuraava peli, Rise of the Tomb Raider, julkaistaan yksinoikeudella Xbox 360:lle ja Xbox Onelle tänä vuonna. Peli saatetaan saada Microsoftin mukaan myöhemmin myös muille alustoille.

Lähde: Deadline Hollywood, Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Juissimehu312 kuva
Juissimehu312

Katsoen mitä arvosteluita jätkän käsikirjoittamat leffat on saanu, näyttää että se oli sitten siinä. Ei ne odotukset kyllä korkealla ollutkaan, hollywood on hollywood, minkäs teet.

Käyttäjän hessu80 kuva
hessu80

Nojoo jotain fucking lapsille suunnattua toimintahömppää. Oisivat nyt tuosta viime pelistä kahtoneet mallia mihin suuntaan sarja on mennyt...