Turtlesit tulevat taas! Mutants in Manhattan vihdoin virallisesti julki trailerin kera / Uutiset / pelaaja.fi

Turtlesit tulevat taas! Mutants in Manhattan vihdoin virallisesti julki trailerin kera

26.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Turtlesit tulevat taas! Mutants in Manhattan vihdoin julki trailerin kera

PlatinumGamesin uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -peli on vihdoin julkistettu virallisesti.

TMNT: Mutants in Manhattan -nimellä kulkevasta toimintapläjäyksestä on tihkunut tietoa tasaiseen tahtiin jo kuukauden päivät, mutta studio ja pelin julkaisija Activision ovat viimein päättäneet ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Pelistä ei ole vielä saatu juurikaan yksityiskohtia, mutta juuri ilmoille ehtinyt julkaisuraileri antaa pätevän kuvan siitä, millaista kokemusta Turtlesien paluulta on lupa odottaa. Trailerikin vuodettiin ilmoille ensi alkuun, mutta videosta saatiin pikaisesti parempilaatuinen, virallinen versio. Tyylitelty toiminta miellyttää silmää sarjakuvaefekteineen, ja TMNT:n maailmaan tutustuneet löytänevät videolta paljon kiinnostavaa tutkailtavaa.

Trailerin voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ilmestyy näillä näkymin tulevana kesänä PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle.

Lähde: IGN, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Ihan makee näköinenhän tuo oli, mutta eihän itse pelimekaniikasta paljon voi vielä sanoa mitään. Ihmettelen suuresti miten vieläkin kannetaan riippakivinä PlayStation 3:sta ja Xbox 360:stä... Eivät edes voi Wii U:lle sitä sitten kääntää...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kunhan itse gameplay on rautaa ja vaikeustaso skaalautuu yksin pelatessakin siedettävälle tasolle, niin kelpaa hyvin, vaikka tuosta art stylesta en ehkä ihan eniten innostu.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Majur1

Ihan makee näköinenhän tuo oli, mutta eihän itse pelimekaniikasta paljon voi vielä sanoa mitään. Ihmettelen suuresti miten vieläkin kannetaan riippakivinä PlayStation 3:sta ja Xbox 360:stä... Eivät edes voi Wii U:lle sitä sitten kääntää...

Eiköhän Activision ja järettömän iso nimi kannessa vaikuta asiaan kohtalaisesti. Ainoana erona että normaalin shovelwaren teettämisen sijaan hoitavatkin hommansa kehittäjällä joka osaa hommansa. Normaalisti olisi vielä versiot myös käsikonsoleille ja varmuudeksi niissäkin sukupolvi taaksepäin.
Pitää vain pitää sormia ristissä että nämä kaikki pelit myös pysyvät jakelussa. Sitä ei tiedä kuinka lyhyet lisenssit activision on tehtaillut näille peleille.

Tosin Wii U version puute on todellakin hieman hämmentävää. Luulisi sopivan laitteelle ja platinum yleensä käyttänyt sitä omaa moottoriaan joka on nähty käytännössä pyörivän jopa hyvin Wii U:lla.

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Trailerin yllättävin juttu oli julkaisun ajankohta; kesä 2016! En jotenkin odottanut, että tän pelin kehitys olisi jo niin pitkällä. Toivottavasti Platinum onnistuu, taitaa olla viimesin oikeesti hyvä Turtles SNESin Turtles nelonen. Siitäkin on jo helkkari 24 vuotta aikaa. :D

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hmm, trailerilla näkyvä haikalamutantti, onko tämä Hai-Silppuri Mirage-sarjakuvissa vai Archie-sarjakuvan Future Shark-trilogyn Armaggon?

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tämä tulee kyl hommattua.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Näyttää todella hyvältä.