Tutkimusfirma: Ilmainen Fallout-peli takoi miljoonia jo kahdessa viikossa / Uutiset / pelaaja.fi

Tutkimusfirma: Ilmainen Fallout-peli takoi miljoonia jo kahdessa viikossa

17.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Bethesdan mobiilipelimuotoon puettu markkinointitempaus Fallout Shelter vaikuttaa osoittautuneen rahakkaaksi vedoksi Fallout-julkaisijalle. Jo ennalta on tiedetty, että pelaajat ympäri maailmaa ovat ladanneet peliä erittäin suurella innolla, ja nyt tutkimusyhtiö SuperData raportoi pelin takoneen kahden ensimmäisen viikkonsa aikana noin 5,1 miljoonaa dollaria.

Fallout Shelter julkistettiin 15. kesäkuun osana Bethesdan E3-lehdistötilaisuutta, jossa Bethesda tarjosi myös ensimmäisen kunnon katsauksen Fallout 4:ään. Nopeasti tilaisuuden jälkeen julkaisunsa saanut Shelter on ollut alusta asti ladattavissa ilmaiseksi, mutta sisuksissaan se on samalla tarjonnut mahdollisuuden ostaa oikealla rahalla digitaalisia "lounaslaatikoita". Kyseisten lounaslaatikoiden ostaminen ei ole ollut pelissä pärjäämisen kannalta pakollista, mutta halukkaille se on tarjonnut mahdollisuuden hankkia vähällä vaivalla peliinsä nopeasti hieman lisävarusteita.

Fallout Shelter on toistaiseksi ollut saatavilla vain iOS-laitteille, mutta tietysti Bethesda on halunnut levittää Fallout-kuumetta vielä myös Android-kansaankin. Kehittäjien suunnalta onkin jo vihjailtu, että Android-versio pelistä voitaisiin saada ulos vielä elokuussa. 

Mitä tulee kuumeisesti odotettuun Fallout 4:ään, julkaistaan se pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 10 marraskuuta.

Lähde: GamesRadar, SuperData

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Käsitin jostain aiemmasta uutisesta täällä, että Fallout Shelter olisi tähän päivään mennessä jo tullut Androidille. No ei ihmekään kun en löytäny PLAY -kaupasta. Kai oon sit ite sekoillu.