Tuttuja popkulttuurihahmoja vilisevä MultiVersus-moninpeli ei saakkaan vielä odotettua lisäsisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

Tuttuja popkulttuurihahmoja vilisevä MultiVersus-moninpeli ei saakkaan vielä odotettua lisäsisältöä

6.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0
Tuttuja popkulttuurihahmoja vilisevä Multiversus-moninpeli ei saakkaan vielä odotettua lisäsisältöä

Warner Brothersin julkaisema ja Player First Gamesin kehittelemä MultiVersus ei käynnistäkään ensimmäistä pelinsisäistä tapahtumaansa vielä ensi viikolla. Tapahtuman myötä pelin hahmorosteriin oli tarkoitus lisätä myös Rick and Morty -animaatiosarjan Morty, mutta tämä lisäys lykkääntyy samalla sekin.

Syytä viivästymiselle ei raportoida tarkemmin. Pelin ohjaaja Tony Hyunh kertoo kuitenkin omassa sosiaalisessa mediassaan, että harmillisten uutisten taustalla ei ole Warner Brosin ja Discoveryn parhaillaan käynnissä oleva mittava fuusioitumisprosessi. Fuusion seurauksena esimerkiksi Discovery+ ja HBO Max -suoratoistopalvelut ovat yhdistymässä yhdeksi kokonaisuudeksi.

MultiVersus tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ottaa mittaa toisistaan pääasiassa 2-vs-2-mallisissa kamppailuissa. Tarkoituksena on saada lyötyä vastustajatiimin jäsenet vaihtuvien areenojen rajojen ulkopuolelle. Pelaajat voivat valita käyttämänsä hahmon tuttujen televisiosarja ja elokuvakasvojen joukosta. Valittavina on esimerkikis Arya Stark Game of Thronesista, Tom ja Jerry omasta animaatiosarjastaan, Scooby-Doon Shaggy, LeBron James Space Jamista sekä DC:n maailmasta tutut Batman sekä Wonder Woman. 

Ensimmäinen pelitapahtuma käynnistyy siis näillä näkymin "pian".

MultiVersus on pelattavissa ilmaiseksi PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Series X -konsoleilla ja pc:llä.

Lähde: IGN, IGN (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.