Tutut kasvot palaavat Battlefield 2042 -lyhytelokuvassa – Exodus on nyt katsottavissa / Uutiset / pelaaja.fi

Tutut kasvot palaavat Battlefield 2042 -lyhytelokuvassa – Exodus on nyt katsottavissa

12.08.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Exodus, battlefield, Battlefield 2042, fps, dice, ea, lyhytelokuva, elokuva

Battlefield 2042:ta pohjustava lyhytelokuva Exodus on saanut julkaisun YouTubessa.

Noin yhdeksän minuuttia pitkä pätkä sitoo uutuuspelin maailmaa yhteen ennen kaikkea Battlefield 4:n kanssa. Tapahtumiltaan Exodus sijoittuu samaa nimeä kantavalle kotimaansa menettäneiden Non-Patriated-joukkojen laivalle, jota komentaa sarjassa aiemminkin kohdattu hahmo Kimble “Irish” Graves. Battlefield 4:stä myöskin tuttu Clayton “Pac” Pakowski tekee hänkin paluun, joskaan sotilaiden jälleennäkeminen ei tapahdu erityisen juhlavissa tai edes rauhaisissa asetelmissa.

Battlefield 2042 ei itse sisällä saapuessaan minkäänlaista yksinpeliä, joten tällä hetkellä pelin tarinatarjonta on keskittynyt juurikin sen markkinointimateriaaliin. Exodusta tähdittävä Irish on toki yksi pelin niin sanotuista spesialistihahmoista, joiden varassa Battlefield 2042:n tapahtumia on määrä avata enemmän myös tulevaisuudessa..

Battlefield 2042 ilmestyy 22. lokakuuta. Tulossa ovat niin pc-, PlayStation 5- kuin Xbox Series -versiot että myös PlayStation 4- ja Xbox One -versiot.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

“You come at the king, you best not miss.”

Käyttäjän Nabbis kuva
Nabbis

Jaa-a Olisikohan tämänkin Filmin budjetin voinut käyttää johonkin hieman järkevämpäänn? Mutta sitten taas toisalta täytyyhän se uuden pelin budjetoitu markkina raha johonki lyödä.

Käyttäjän Jartza72 kuva
Jartza72

Niin,tuon filmin budjetin olisi voinut käyttää siihen yksinpeliin.