Tutut maisemat ja kasvot tervehtivät Pokémon Let's Go -pelien uudella videolla / Uutiset / pelaaja.fi

Tutut maisemat ja kasvot tervehtivät Pokémon Let's Go -pelien uudella videolla

13.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nintendo ja Pokémon Company ovat tarjoilleet uuden silmäyksen Switchin tuleviin taskuhirviöpeleihin Let's Go Pikachuun ja Let's Go Eeveehen.

Video saattaa iskeä monille nostalgiahermoon, sillä se tarjoaa lisää silmäyksiä alunperin ensimmäisistä Pokémon-peleistä tuttuihin maisemiin ja hahmoihin, joskin muutamien muutosten kera. Videon rinnalla peleistä väläyteltiin myös taidekuvaa, jossa voi tutustua ehostettuun versioon pelimaailman kartasta.

Jo aiemmin esiin nostetut asiat, kuten yhteistyöpelaaminen ja vaihtaminen, saavat nekin jälleen huomiota videon listatessa pelin ominaisuuksia. Seikkailussa pelihahmon rinnalla seikkailevista partnerihirviöistäkin kerrotaan hieman lisää esimerkiksi tavaroiden löytämisen ja ulkoasun vaihtamisen muodossa.

Pokémon Let's Go Pikachu ja Eevee ilmestyvät Switchille 16. marraskuuta. Pelit ovat tarkoituksella kevyempiä sivuosia Pokémon-roolipeluusta. Seuraavia pääsarjan osia on luvattu ulos ensi vuoden paikkeilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tavallaan minun pitäisi olla näistä nostalgisessa mielessä innostunut, mutta en voi välttyä ajatukselta, että nämä ovat nopeasti tehdyt ligh-versiot ennen niitä "oikeita" suuria Pokemon-seikkailuja.

Vaikka pelit ovat nyt kolmiulotteisia, en näkisi mitään syytä pelata tismalleen samoja pelejä uudestaan.