Tutut pelipahikset riehuvat uuden Silent Hill -elokuvan trailerissa / Uutiset / pelaaja.fi

Tutut pelipahikset riehuvat uuden Silent Hill -elokuvan trailerissa

29.07.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Tuore Silent Hill: Revelation 3D -elokuva on saanut ensimmäisen varsinaisen trailerinsa. Pelisarjan faneille esittelyvideo tarjoaa tuttua bongattavaa muun muassa päähenkilön, hoitajien sekä muuan pyramidipäisen hirvityksen muodossa.

Ensi-iltansa Revelation 3D saa Yhdysvalloissa lokakuun 26. päivä. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Michael J. Bassett ja se on jatkoa vuonna 2006 ilmestyneelle Christophe Gansin Silent Hill -filmatisoinnille.

Linkki traileriin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Innolla odotan. Gansin Silent Hill oli mielestäni pelileffaksi melko hyvä. Jatko-osa pärjää varmasti kunhan pidetään Paul W.S. Anderson mahdollisimman kaukana tästä.

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Tätä odotellessa, niinkuin MastaKillah sanoi oli Silent Hill yllättävän hyvä peli pohjaiseksi elokuvaksi koska täysiä floppeja on lukuisia, trailerin perusteella tämä tulee ostettua

Käyttäjän malagaj kuva
malagaj

Uskon, että sama ongelma tämän elokuvan kuin ensimmäisen. Voi olla viihdyttävä, mutta aikoinaan valta osa hirviöistä pelissä niin niillä oli tarkoitus miksi ne oli mitä oli. Ne kuvasti henkilön syntejä jne jne.
elokuvan tekijät jotka tekee peleistä elokuvia pitäisi udella enemmän miksi jotain on siellä että he pystyisi luomaan oikeasti juuri oikeanlaisen elokuvan ja elokuvan jolla on muutakin sanotavaa kuin se, että tää on peli-elokuva.

Käyttäjän Pixgo kuva
Pixgo

Onko toi niinku Heather?

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Kyllähän tuo ihan lupaavalta vaikuttaa, mutta ainahan ne saa huonotkin leffat näyttämään hyviltä noissa trailereissa. tosin oli se ensimmäinenkin osa jo ihan hyvä joten ehkäpä tämä on katsomisen arvoinen.