Twin Peaksin äpärälapsi Deadly Premonition palaa luoksemme huhtikuussa

Deadly Premonitionin päivitetty Director's Cut -versio saadaan Eurooppaan huhtikuussa. Puheet mahdollisesti jatko-osasta jatkuvat myös edelleen.

1.2.2013 20:55

Innokkaan kulttifanikunnan lännessä Xbox 360:llä keränneen Deadly Premonitionin päivitetty versio alkaa olla aivan nurkan takana. Julkaisija Rising Star Games on vahvistanut, että Director’s Cut -lisänimellä varustettu pelin viimeisin inkarnaatio saadaan Euroopan kauppoihin huhtikuun 19. päivä.

Uusitun version myötä Deadly Premonition saadaan ensimmäistä kertaa näillä seuduilla PlayStation 3:lle. Jujuna tosin on, että Director’s Cut on myös ainakin toistaiseksi vain PlayStation 3:n yksinoikeus.

Suurimpina uutuuksina pelissä nähdään uusi päätarinaan sulautuva skenaario, hiotummat kontrollit ja kevyesti päivitetty ulkoasu. Kehittäjät tulevat tarjoamaan pelaajille myös mahdollisuuden antaa teoksen tekijöille lisätukea myymällä peliin lisäsisältönä ainakin erillisen auton, puvun ja talon.

Director’s Cut ei välttämättä jää myöskään viimeiseksi kerraksi, kun saamme jotain Deadly Premonitionin kaltaista. Pelin ohjaaja Hidetaka ”Swery” Suehiro kertoi PlayStation Blogin haastattelussa keskustelevansa parhaillaan tuottaja Tomio Kanazawan kanssa nimikkeensä tulevaisuudesta. Hänen mukaan luvassa ei ole välttämättä suoraa jatkoa kulttiklassikolle, mutta jotain – mahdollisesti Eurooppaan sijoittuvaa – on silti tarkoitus saada vielä ulos.

Ohessa pelikuvavideoita Director’s Cutista. Huomioida sopinee, että pelin maineesta tärkeä osa on muodostunut sen käsikirjoituksen, ei niinkään pelattavuuden ansiosta.

Linkki pelikuvavideoon 1

Linkki pelikuvavideoon 2

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa