Twin Peaksin salaisuudet avautuvat uudessa VR-pelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Twin Peaksin salaisuudet avautuvat uudessa VR-pelissä

10.12.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4
Twin Peaks VR, David Lynch, Twin Peaks, Collider Games

Collider Games on julkaissut ensimmäisen trailerin studion tulevasta Twin Peaks VR -pelistä, joka pohjautuu samannimiseen David Lynchin luomaan kulttisarjaan.

Kyseessä on virtuaalitodellisuutta hyödyntävä ongelmanratkontapeli, joka vie pelaajat televisiosarjasta tuttuun kaupunkiin ja sen kolmen kauden aikana esiteltyihin paikkoihin, kuten poliisilaitokselle ja punaiseen huoneeseen. Tekijät lupaavat ujuttavan peliin myös lukuisia salaisuuksia, minkä lisäksi monien yöunet pilannut Bob näyttäisi palaavan kummittelemaan myös VR-pelaajia.

Pelin kehityksessä ovat olleet mukana myös tv-sarjan takana ollut Showtime sekä sarjan luonut David Lynch.

Twin Peaks VR julkaistaan Oculus Riftille, Vivelle ja Valve Indexille myöhemmin tässä kuussa. Oculus Quest - ja PlayStation VR -versiot julkaistaan myöhemmin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Ysärilaatua oikein toteutusta myöten :P

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Olipahan käpyisen näköinen tekele. Jotenkin oli arvattavissakin, että kun kyseessä on tv-yhtiön rahoittama suosittuun sarjaan perustuva peli ja vielä vr:lle, niin tuotantoarvot ei ole kovin korkeat.

Saa nähdä tuleeko sieltä mitään pelaamisen arvoista. Kova Twin Peaks -fani kyllä olen, joten jos Lynch itse on ollut tässä sitä vertaa mukana, että peli oikeasti syventää sarjan mytologiaa jollain tavalla, niin varmaan pakko pelata.

Käyttäjän meecca kuva
meecca

Hmm, tää kyllä kiinnostais, mutta ei ole VR-laitteita. Etenkin jos tässä tulee lisää paljastuksia, jotka Lynch itse on hyväksynyt kaanoniin!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Oo, olipa yllätys. Itse kuukausi sitten matkustin Snoqualmieen noille kuvauspaikoille ja oli kyllä elämys. Kyllähän tämä kiinnostaisi ja tähän kannattaa suhtautua Lynchin taide-elämyksenä. Todennäköisesti VR-leikkipeli Twin Peaks -estetiikalla kuorutettuna.

Nostoja