Twitchin huippusuosittu Fortnite-striimaaja Ninja paljasti miksi hän ei striimaa naisten kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Twitchin huippusuosittu Fortnite-striimaaja Ninja paljasti miksi hän ei striimaa naisten kanssa

13.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7

Twitch-palvelun suosituin striimaaja ja hiljattain yli kymmenen miljoonaa seuraajaa saavuttanut Tyler ”Ninja” Blevins on paljastanut syynsä, miksi hän ei aio jatkossa striimata pelejään naispuolisten kanssa.

Blevins kertoi Polygonin haastattelussa, ettei hän pelaa naisstriimaajien kanssa siksi, että se aiheuttaa liikaa juoruja, klikkiotsikoita ja ylimääräistä draamaa.

– Jos käyn yhden keskustelun naisstriimaajan kanssa samalla kun pelaamme keskenämme, ja siinä syntyy pientäkin flirttailua, niin se otetaan irti kontekstista ja laitetaan jokaiseen klikkivideoon ikuisiksi ajoiksi, Blevins kertoo syyksi.

Blevins on ollut viime vuodesta alkaen naimisissa toisen tunnetun striimaajan, Jessica ”Jghosty” Blevinsin kanssa, eikä hän halua pistää häntä nettimyllytyksen kohteeksi mahdollisten striimiseurausten vuoksi. Siksi välttääkseen ylipäätään minkäänlaisten huhujen syntymistä, päätös on ollut radikaali.

– Ainoa keino välttää [huhujen] syntyminen on lakata pelaamasta naispuolisten kanssa kokonaan, Blevins kertoo. 

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

No nyt oli tärkeä uutinen.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Hmm...

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Ihan ymmärrettävää, kun katsoo millaista draamaa about kaikki suositut Twitch-striimaajat saa kokea...

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa
Lainaus Haerski

No nyt oli tärkeä uutinen.

Tarpeeksi tärkeä että piti tulla lukemaan se ja vielä ihan kommentoimaankin.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Irezawa

Tarpeeksi tärkeä että piti tulla lukemaan se ja vielä ihan kommentoimaankin.

No yleensä uutisen tärkeyden arviointi vaatii sen uutisen lukemista... Olisihan tästä tietysti voinut lähettää sähköpostipalautettakin tyyliin lukematta paskaa, mutta jotenkin tuntuu, että tämä kommenttikenttä on ihan kaikkien osapuolien kannalta kätevin paikka niin lähettää kuin vastaanottaa palautetta.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Ei ihmekkään että on suosittu, söpö kuin mikä.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Ymmärrettävää. Tottahan se on että mies ja nainen mielletään aina ensisijaisesti pariksi; jos vaikka miespuolisen kaverini kanssa menemme jonnekin niin automaattisesti oletetaan pariskunnaksi, mutta jos olen tyttöystäväni kanssa niin mehän olemme "vain ystäviä" syömässä ravintolassa. Varsinkin tunnettujen miesten ja naisten on vaikea olla julkisesti hyviä ystäviä ilman että mediamyllyt alkavat heti parittamaan ja juoruilemaan suhteesta. Joten ei ihmekään että Tyler haluaa välttää nämä myllyt kokonaan. Toisaalta jos on jo naimisissa niin miksi sitä flirttiä sitten pitäisi muiden kanssa heittää ollenkaan?

Nostoja