Tykkäätkö ilmaisista peleistä? Suomalainen Outland lähtisi nyt nimittäin veloituksetta! / Uutiset / pelaaja.fi

Tykkäätkö ilmaisista peleistä? Suomalainen Outland lähtisi nyt nimittäin veloituksetta!

6.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Helsinkiläisstudio Housemarquen toimintatasoloikkapeli Outland on saatavilla parhaillaan ilmaiseksi pc:lle. Pelin voi käydä noutamassa veloituksetta Steamista aina torstaihin iltakahdeksaan asti.

Pc:llä Outland on ollut saatavilla aina syksystä 2014 asti, joskin kokonaisuudessaan pelillä piisaa ikää jo kuusi vuotta. Alunperin PlayStation 3:lta ja Xbox 360:ltä tuttu seikkailu erottautui massasta yhdistelemällä sekä hieman Metroid-henkistä seikkailua että Ikarugan inspiroimaa värien vaihteluun pohjautuvaa toimintaa.

Tempaus näyttäisi olevan osa Housemarquen pyrkimyksiä markkinoida sen kesäkuun 20. päivä saapuvaa Nex Machina -peliä, jonka voi ostaa Steamissa alennettuun hintaan, jos hallusta löytyy juurikin Outlandin pc-versio. Pc:n lisäksi Nex Machina on saapumassa myös PS4:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob

Huh, luulin jo etusivun perusteella, että Outlast lähtisi maksutta, mutta olikin Outland :D Piti tarkistaa monta kertaa luinko väärin.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock
Lainaus käyttäjältä markusbob

Huh, luulin jo etusivun perusteella, että Outlast lähtisi maksutta, mutta olikin Outland Piti tarkistaa monta kertaa luinko väärin.

Ihan oikeassa olet, kyllä se tuossa pikkukuvassa väärin on vaikka otsikossa onkin korjattu.

IMAGE(https://i.gyazo.com/e6b9f7ce6647d04c77134b3d62dd9fda.png)

Nostoja