The Typing of the Dead kohtaa taistelupelaamisen uusitussa Skullgirlsissa / Uutiset / pelaaja.fi

The Typing of the Dead kohtaa taistelupelaamisen uusitussa Skullgirlsissa

23.12.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Lab Zero Gamesin taistelupeli Skullgirls Encore on esittelemässä uudenlaisen pelityypin taistelupeleihin. Saapuessaan näillä näkymin konsoleille jakeluun alkuvuodesta, nähdään mukana niin sanottu The Typing of the Skullgirls -osuus, joka nimensä mukaisesti on ottanut oppia Segan The Typing of the Dead -peleistä.

The Typing of the Skullgirlsia pääsee pelaamaan niin Skullgirlsin Arcade-, Story- kuin myös Versus-tiloissa. Sen ollessa käytössä pysähtyy peli hetkellisesti aina jokainen kerta, kun hahmot käyttävät Super-liikkeitään, jolloin pelaajien on kirjoitettava näppäimistöllä joukko annettuja sanoja lyhyen aikarajan sisällä. Mikäli kirjoitus onnistuu hyvin, voimistuu isku puolitoistakertaiseksi, mutta mikäli kaikki menee aivan täysin metsään, heikkenee se vuorostaan huomattavasti.

Tekoälyä vastaan pelatessa pelaajat voivat myös heikentää vastustajan iskuja vastaavalla tavalla. Taistelujen ajan hahmojen erikoismittari myös täyttyy automaattisesti.

The Typing of the Skullgirlsin peluu vaatii luonnollisesti käytännössä joukon ylimääräisiä käsiä, miksi Lab Zeron pääasiallisena ideana onkin ollut saada uudella pelitilalla Skullgirlsista entistäkin sosiaalisempi kokemus. Uuden pelitilan myötä kaksi pelaajaa voivat vastata esimerkiksi kokonaan taistelusta, kun taas kaksi muuta voimistavat iskuja näppikset sylissään.

Sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle saapuva Skullgirls Encore on Lab Zero Gamesin ja julkaisija Autumn Gamesin tapa pitää Skullgirls jakelussa konsoleilla. Alkuperäinen Skullgirls poistuu konsolien latauskaupoista myynnistä nyt joulukuussa Konamin pyynnöstä.

Myös Skullgirlsin pc-versio on ajan myötä saamassa Typing of the Skullgirls -tilan. Pelikuvaa uutukaisesta voi katsastaa Twitch-palvelun kautta.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Kuinkakohan monella oikeasti löytyy bluukkarinäppistä konsolille tai jaksaa raahata usb näppis tietokoneesta.

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Kuinkakohan monella oikeasti löytyy bluukkarinäppistä konsolille tai jaksaa raahata usb näppis tietokoneesta.

Voisihan tuo Xboxin Chatpadilla sujua tyydyttävästi. Mutta pelkään että pleikkarille ei löydy yhtä laadukasta mininäppäimistöä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Kuinkakohan monella oikeasti löytyy bluukkarinäppistä konsolille tai jaksaa raahata usb näppis tietokoneesta.

Monilla. Itsellä on langaton usb näppis kiinni ps3:ssa sekä ps4:ssä. Hiukan menee tämä peli ostoon heti uudelleenjulkaisun jälkeen. Vielä kun sais fyysisen kopion :/

Nostoja